PARTYINFO

 

CONNECT 2 ETERNITY

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Nitto (Hybernia-Mke.com, Spain), Stoned Baby (R'xxistance, Spain), Javy Union (Hit Kune Do, Spain), Pepo (Rama Rcds Spain), Nika 77 (Techno.cz), Monotype (Techno.cz), Lucca (Mersey)
Info:
http://www.mersey.cz...
mellow@techno.cz
Popis:
aneb 29 Melounů
start 22:00, vstup 180/200
předprodej: Radost FX CD shop nebo Techno.cz, U Zvonařky 15, P-2
 
 
Line-up
Rozhovor s Nittem

NittoNitto, tvé jméno už lidé u nás dobře znají. Tvoje sety na českých party jako Citadela, Golden techno nebo Bassblaster byly vždy nezapomenutelné. Jak vzpomínáš ty na své hraní v České republice?

Pro mě to byla vždy úžasná zkušenost, pracovat u vás. A ze všech klubů i velkých party mám opravdu skvělé vzpomínky.

Jelikož tvé techno sety jsou tak energické, ráda bych věděla které producenty preferuješ nejvíc?

V minulosti to byl především Jeff Mills, kterého hraju samozřejmě i nyní, ale víc teď preferuji producenty jako Surgeon, Regis, James Ruskin, Takaaki Itoh, Mark Broom a samozřejmě také Španělské jako Christian Wünsch, Oscar Mulero, Exium nebo Reeko.

Co máš v plánu na léto? Jsi pozván na nějaké letní festivaly?

Jak víte, jsem rezidentem na Hybernia parties  a také na Logic Sound Club parties. Na toto léto mám už teď plný diář hraní. Také mám hraní ve Valencii, Murcii, Alicante, Granadě, Jaenu a možná taky něco v Lucembursku.

Jaký je tvůj názor na používání softwaru při hraní? Jsi fanoušek klasických gramofonů nebo v současnosti přemýšlíš o používání i něčeho jiného?

Myslím, že práce se softwarem je dobrá alternativa, při jeho užívání máš vždycky víc možností. Ale osobně mám opravdu raději vynily, to jsou ty pravé pocity!

Mohl by jsi popsat svůj život od roku 1995 až do současnosti ve třech větách?

Od roku 95 (to mi bylo 14 let) , kdy jsem začal hrávat každý víkend jsem se snažil být lepší každý den, zlepšovat se víc a víc. Nyní, 9 let poté jsem opravdu hrdý sám na sebe a všechen ten čas který jsem do toho vložil. Nyní se mým cílem stává práce na novém labelu Hybernia, taky práci v mém rekord shopu a převážně hraní. Hraní mám v současnosti dost a tak doufám, že vše bude pokračovat tak jako dosud.

Co si myslíš o španělských DJs, kteří se snaží prosadit v zahraničí? Myslíš, že je složité dosáhnout slávy pro chlapíky ze Španělska?

Je skvělé, že v poslední době opravdu máme více příležitostí venku, takže můžeme pořádně ukázat co v nás vězí! Během hodně dlouhé doby se nám zdálo, že zahraniční DJs jsou tak slavní a španělský nebyl úspěšný ani jeden. Teď se podle mě hodně věcí mění a my máme možnost se prosadit. Ale samozřejmě to není snadné a musíme pracovat opravdu velmi tvrdě, protože jak jistě víte mezi DJi je ve světě velká konkurence.

Děláš teď zrovna nějakou vlastní hudbu?

Ano. Teď se zrovna chystám na práci na tom našem novém labelu, který brzo odstartujeme. Tady mám hodně věcí, co se budu muset předtím ještě naučit.

Vzpomínáš si na ten okamžik ve tvém životě, kdy jsi se rozhodl, že budeš DJ?

Můj otec byl DJ a to mi hodně pomohlo inspirovat se do mého budoucího života v symbióze s hudbu… Bylo to především pozorování, jak hraje on.

Kterého Španělského DJe ty osobně považuješ za nejlepšího?

Oscar Mulero. Za to, co všechno dosáhl a za jeho kvalitu.

Jaký je tvůj oblíbený film?

Matrix, první díl..

 
DJ Ňitto (Hybernia, Union / Almería, Spain) Stoned Baby

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016