PARTYINFO

 

RNB PARADISE TEAM BIRTHDAY 1

Datum konání:
19.03.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
 
 
RnB Paradise Team Birthday 1
Je to tak, už tomu bude rok, kdy naše crew odstartovala tehdy ještě v klubu Industry party s názvem Rnb Paradise.
 

A je to tady!

První narozeniny, největší RnB Party v Čechách.

Je to tak, už tomu bude rok, kdy naše crew odstartovala tehdy ještě v klubu Industry party s názvem Rnb Paradise. Na našich akcích můžou lidi slyšet nejen RnB, ale i underground Hip Hop, dancehall, spoustu různých performancí, show, doprovodných akcí atd atd. Možná proto se stala naše noc tolik navštěvovanou. V říjnu 2003 se akce přesunula na ostrov Štvanice do klubu Face to Face, kde ji najdete každý pátek.

Vzhledem k tomu, že to už je rok od startu, máme pro Vás dárek v podobě největší akce měsíce března. Datum je stanoven na pátek 19.3 a narozeniny se budou konat jak jinak než u nás v klubu Face to Face. Tentokrát však půjde o specielní akci, která bude vybočovat s tradičních pátků svým obsahem.

Tuto noc 19.3 bude přístupný klub všude a na obou stageích se bude hrát blackmusic. Na hlavním stage bude RnB a ve spodní hale Real Underground. K tomu bude ještě premierově otevřena venkovní terasa. Pro tuto noc bude klub přístupný až 2500 lidem.

A teď k programu. Na RnB stage uvidíte náš celý Team – djs Dubolino, Rikardo a Bilej, kteří si jako pořadatelé celé akce a tudíž i oslavenci zahrají každý jen 5 skladeb, které nejvíc ovlivnili jejich životy. Dále uvidíte holčiči djské duo Pussycats, ghanského dje Blackjezus, nového talenta Master J.C, černou dvojku djs Kaz D a 2Ruff, uvidíte taky Rap ShowW od rodáka ze Zambie Henry D se svojí crew a celým večerem bude provázet MC Unclephill. Na této stage proběhne taky volba Miss RnB Paradise o 10 000 korun jako hlavní cenu. Takže všechny hezké holky neváhejte dorazit.

Na druhé stage uvidíte live koncerty moraváků Yeden + 1, pražské Syndrop Snopp a dje všem známého Oriona, mixmastera Wiche, Smoga a z Bbaraku dj Kwé.

Celou nocí budou provázet real exotic chocolata gogo girls a všude budou správný Pimp Shit dekorace. Internetová adresa akce je www.rnb.cz.

Vstupné je v předprodeji Ticketpro jednotné a to 100 korun + poplatky. Na místě budou mít holky vstupné za 150 a kluci za 199.

19.3 Vás tedy zveme na velkou oslavu a událost. Narozeniny RnB Paradise. Jedinečná možnost vidět Face to Face kde bude celý večer blackmusic na obou stageích. A k tomu venkovní terasa. RnB a Hiphop together, lets chceck it. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016