PARTYINFO

 

IN DA BUSH

Datum konání:
19.03.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Klute (commercial suicide, UK), Koogi (shadowbox) vs. Ghonzales (roxy), Nitrous (shadowbox) vs. Akira (shadowbox)
Breakbeat.cz chill out: Kaplick & Saku
 
 
In da Bush – jungle session
Miláček drumnbassových davů, všestranný a technicky stoprocentní dj, až neuvěřitelně neúnavný producent. Myslíte, že to s těmi superlativy přeháníme? Ale hudební osobnost Kluta snad jinak ani popsat nejde.
 

Miláček drumnbassových davů, všestranný a technicky stoprocentní dj, až neuvěřitelně neúnavný producent. Myslíte, že to s těmi superlativy přeháníme? Ale hudební osobnost Kluta snad jinak ani popsat nejde, vždyť zrovna minulý měsíc vydal na domácím labelu Commercial suicide nový vinyl s tracky Growl / Lost connection, intenzivně remixuje (a je často remixován), mixuje kompilace (aktuálně COCOsheBEEN) a v živé paměti ještě máme jeho Lie, cheat & steal, jenž ovšem ve velmi blízké době nahradí nové album, které co nevidět spatří světlo světa právě na značce Commercial suicide.

Klute je zkrátka k nezastavení, o čemž svědčí i jeho djská cestovaní po (nejen) celé Evropě. Naposledy jsme ho u nás mohli dvojmo slyšet v červnu v Roxy nebo druhý den v Karlových Varech, a na jaře už je zpátky jako na koni.

Těšit se můžeme na decentní „řezničinu“, poletující tracky typu Transformat, ale stoprocentně předvídat co všechno Klute z vinyl boxu vytáhne, asi nelze, nechme se příjemně překvapit.

Podpoří jej dvě dvojice domácích djs – Koogi vs. Ghonzales a Nitrous vs. Akira  a v chilloutu to jistí breakbeat.cz djs Saku a Kaplick. Start je tradičně nastaven na pátek, desátou večerní a vězte že to bude uklutná akce až do rána.

Novinka na závěr: pokud na Bush přijdete v první hodině po otevření klubu (to samé platí pro všechny víkendové akce), počítejte se vstupným o 50kč levnějším než po zbytek noci.

Line-up:

22:00 - 01:00 - Koogi vs. Ghonzales
01:00 - 03:00 - Klute
03:00 - 06:00 - Akira vs. Nitrous

breakbeat chillout: Kaplick & Saku

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016