PARTYINFO

 

NANA ZORIN

Datum konání:
29.04.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Nana Zorin
Info:
info@palacakropolis.cz
Popis:
start 19:30
 
 
Nana Zorin comes back!
Koncertní comeback jedné z nejsledovanějších skupin na taneční scéně Nany Zorin, která se v roce 2001 stáhla do ústraní, zahájí skupina koncertem v Akropolis 29. dubna 2004.
 

Koncertní comeback jedné z nejsledovanějších skupin na taneční scéně Nany Zorin, která se v roce 2001 stáhla do ústraní, zahájí skupina koncertem v Akropolis 29. dubna 2004. V uplynulém roce vystupovala Nana Zorin jen výjimečně, zato připravovala a nahrávala materiál pro druhé LP (plánované vydání podzim 2004).

Nový repertoár, který skupina představí na koncertním turné, vznikal od konce léta 2002, kdy se role hlavního vokalisty souboru ujal nadaný multiinstrumentalista a skladatel Ego.L.Din. Spolu s novou rytmickou sekcí (Pavel Navratovič - drums a Martin Černý - bass) a zakládajícím jádrem skupiny Karlos.T (keyboards) a Martin.C (guitar) tak vznikla nová podoba Nany Zorin.

Už festivalová vystoupení na prestižních festivalech jako jsou Creamfields, Rock for People či Colours of Ostrava, na jejichž základě přišla i nabídka na vystoupení v rámci festivalu Go Planet v Táboře ukázala, že je na co se těšit. S novými členy působí skupina sevřeněji a sehraněji a dokáže strhnout publikum živelným výkonem i skvělým zvukem.

Z přirozeného návratu k maximálně živému hraní, hlasového projevu Ego.L.Dina i výtečné rytmiky, je cítit veliká dávka pozitivní energie. Ego.L. Din přitom působí mezi českými zpěváky jako zjevení. První singl s tímto talentovaným vokalistou – Touch – vyšel 1.1.2003 (skladba se objevila i na kompilaci Planet Dance pro Greenpeace).

Ego.L.Din spolu s Nikou.B figuruje také ve skladbě Desire Bout složené a nahrané pro časopis Živel.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016