PARTYINFO

 

EUROCONNECTIONS

Datum konání:
05.05.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Lali Puna (D), Dlhe Diely (SK), Xi-Di-Nim (Slnko Records, SK), Alias (Anticon, USA)
Info:
info@palacakropolis.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Lali Puna míří do Prahy Euroconnections
Lali Puna
Počátky mnichovské kapely Lali Puna sahají do roku 1998, kdy jí na značce Hausmusik vychází první sedmipalcový singl Snooze.
 

Počátky mnichovské kapely Lali Puna sahají do roku 1998, kdy jí na značce Hausmusik vychází první sedmipalcový singl Snooze. O rok později Lali Puna posiluje tým rodícího se berlínského labelu Morr Music, který se postupně vypracoval na nejvýznamnější líheň novodobého kytarově-elektronického popu a vypouští do světa své debutové album Tridecoder (1999).

Celosvětového ohlasu ovšem kapela dosáhla až s následující deskou Scary World Theory (2001), která díky jímavým melodiím, nápaditým aranžím a působivému Valeriinu zpěvu učarovala recenzentům z nejrůznějších koutů planety. Ta kapele otevřela pomyslné dveře na světová pódia a Lali Puna se stala ozdobou mnoha významných hudebních festivalů.

Vedle intenzivního koncertování kapela v následujících letech fanouškům nabídla jen několik remixů a příspěvků na kompilace (mimo jiné předělávku skladby 40 Days kapely Slowdive na tribute album Blue Skied An´ Clear).

Až loni pak konečně přišla s jakýmsi předkrmem – novým ep Left Handed. Netrpělivě očekávaná albová novinka Faking The Books (taktéž u Morr Music) se na pultech objeví v průběhu dubna 2004 a možná malinko překvapí větším podílem energičtějších skladeb.  

Více informací, fotografie, obaly a oficiální tiskové zprávy jsou ke stažení na: 

www.lalipuna.de

www.morrmusic.com

 
Dlhé diely Xi Di Nim

Reporty

 
Euroconnections
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016