PARTYINFO

 

KINGDOM

Datum konání:
14.05.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Ben Sims (Hardgroove/UK), Space DJz (Novamute/UK), Johannes Heil vs MC Marcellus Nealy (Cocoon/Kanzleramt/DE), Van Bass (Globalbeat/AT), Toky (Globalbeat/AT), Jerry (Apokalypsa/Bassline) a Pietro (djpietro.com)
Info:
http://www.kingdom2004.com
Popis:
pavilon G2
plocha 2900 m2, Nexo Sound by Marcel, Hucot present Videomassage by Moire & Vision, Go Go and performance by Molotov Dancer, lightshow a lasershow, Radiance fashion shop, testy extází, Lightstick shop, Rave.cz bar, afterparty v Perpetuu
vstup: 299/349 CZK
 
 
Praktické informace ke Kingdomu Marcellus Nealy
Kingdom mění pavilon
Pořadatelé páteční party Kingdom se také na základě dobrých předprodejů rozhodli změnit pavilón.
 

Pořadatelé páteční party Kingdom se také na základě dobrých předprodejů rozhodli změnit pavilón. Namísto původně avizovaného a již zaběhnutého pavilonu G2 se akce přesouvá do neokoukaného pavilónu D. Tento pavilón má 2 podlaží, druhé je spíše balkónem, který nabízí minimálně zajímavý pohled na dění akce.

Na webu party (www.kingdom2004.com) budou v úterý zveřějněny fotografie tohoto pavilónu, během týdne i plánek pavilonu (vchod do pavilonu by měl být přímo u něj, branou č.3 - více podrobností během týdne).

 
Line-up Rozhovor s DJem Pietrem Anketa: Techno DJs a Space DJz Anketa: Techno DJs ke Kingdomu Anketa: Techno DJs a Johannes Heil Anketa: Techno DJs a Ben Sims Rozhovor s Martinem Tocháčkem Johannes Heil Rozhovor s Jerrym Space DJz Ben Sims Ben Sims přijede Web k party Kingdom v plném provozu v plném provozu Limitovaná edice nejlevnějších lístků na Kingdom Kdo se podílí na akci Kingdom? Kingdom 2004

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016