PARTYINFO

 

LOGARHYTHM 6

Datum konání:
19.03.2004 - pátek
Místo konání:
Vranovice - F klub
DJs:
Kiara, Nios & Neon, Millhard, Iczek, El Senor Dread
Chill out: Kubiczek, Bärf
Popis:
start 20:00, end 06:00, vstup 79 CZK
 
 
Line up Rozhovor s Kiarou Bio DJ Kiary a Soundphreakers
Logarhythm 6
Na 19.03.2004 jsme si pro vás připravili již šesté pokračování dnb a jungle klubovky s názvem Loagarhythm s podtitulem bicie ´a´ bassy edit. Akce se uskuteční tradičně ve vranovickém F clubu.
 

Na 19.03.2004 jsme si pro vás připravili již šesté pokračování dnb a jungle klubovky s názvem Loagarhythm s podtitulem bicie ´a´ bassy edit. Akce se uskuteční tradičně ve vranovickém F clubu. Pozvání přijala slovenská dj-ane Kiara z agentůry dnb.sk, která se již představila na akci Cosmix/terminal x jako headlinerka druhé stage.

Dále ze Slovenska dorazí a také se premiérově představí dvojice Soundphreakers složená z djs Nois & Neon, která patří pod křídla phreak da sound.sk. Poprvé se představí ve  vranovickém F clubu Brňák El Senor Dread z agentůry dread lock crew.

Line up bude doplněn o naše djs a to o Iczeka a Millharda. Druhou stage bude v duchu chill outu a zábavu se postarají djs Barf a Kubizcek. Tradičně budou k dispozici tři bary a také Samopal records shop, kde si bude moci zakoupit za nejlepší ceny Samopal rec 001, 002 a taktéž Lambada remixes by Nevety.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016