PARTYINFO

 

ZONE CONNECTION SHOW

Datum konání:
30.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
Live:
Brooklyn Bounce, Mark´Oh, Master Blaster, 666
Info:
http://www.zone.atlas.cz
inspired@inspired.cz
Popis:
světelná a hudební show, barmanská show, speciální koktejl Kill Bill, videoprojekce, 15 plazmových obrazovek, new style performance - taneční špička z ČR, choreografie Leona "Qaša" Vraná, moderuje Radek Slavík (Fajn Radio)
vstup 649 (TicketArt, TicketPro) / 699 CZK, start 20:00
 
 
Zone Connection Show
Příznivci taneční hudby by si určitě neměli nechat ujít datum 30.4.2004, protože právě v předvečer vstupu naší republiky do EU sem agentura Inspired přiváží hned 4 hvězdy světové scény, a to: Brooklyn Bounce, Master Blaster, Mark´Oh, 666.
 

Příznivci taneční hudby by si určitě neměli nechat ujít datum 30.4.2004, protože právě v předvečer vstupu naší republiky do EU sem agentura Inspired přiváží hned 4 hvězdy světové scény, a to: Brooklyn Bounce, Master Blaster, Mark´Oh, 666.

Světelná a hudební show populárních zahraničních skupin, barmanská show, kterou pro vás připraví Tretter´s Bar se speciálním koktejlem KILL BILL pro tuto noc, videoprojekce, 15 plazmových obrazovek, v new style performance vystoupí taneční špička z ČR v choreografii Leony "Qaši " Vrané. Celý večer pro Vás bude moderovat Radek Slavík z partnerského Fajn Radia. Vstupenky v předprodeji sítě Tiket Art a Tiket Pro (cena v předprodeji 649 Kč, v den konání 699 Kč)

Více informací na www.zone.atlas.cz.

 

Interprety asi netřeba představovat, ale ve stručnosti:

Brooklyn Bounce - tuto populární německou taneční formaci tvoří Noreen, Katie
a Diablo. Na svém kontě mají mnoho úspěšných alb, za všechny jmenujme alespoň to poslední "X-Pect The Un-X-Pected", se kterým dobývají hitparády.

Master Blaster tvoří Mike de Ville, Rico Bass a Sascha Holt. Hity jako např.
 "Hypnotic Tango", "How Old R U", "Ballet Dancer" asi mluví za vše.

666 - za jejich zvukem stojí zkušený producentský tým Thomas Detert a Mike Griesheimer, ti dali dohromady frontmana Reneho, pověstného svými rohy, tanečnice Mandy a Katrin  a klávestisty Marca a Fabiana. Od začátku jim šlo nejenom o taneční hudbu, ale především o vizuální akcent vystoupení. Z alb jmenujme "Paradoxx", "Nitemare", "Who´ Afraid Of…?" a nové "Hellraiser".

Mark´Oh - megastar, která svoji kariéru začala již na počátku devadesátých let. Všichni asi znají jeho "Tears dont Lie" - hit roku ´94. Jeho "Never Stop that Feeling" se dokonce stalo hymnou zimní Mayday ´93. Do varu dostává lidi na parties po celém světě.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016