PARTYINFO

 

TRAMIX SPECIAL

Datum konání:
20.03.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - tramvaj
DJs:
Orbith, Chris Sadler, Dan Cooley, Chris Chemist, Marko Jelić, Brady vs. Next
Popis:
party tramvaj
 
 
Řidič hudební tramvaje TRAMix na Rádiu Expres! Vstupenky do tramvaje nejen za 12 kč
Jak probíhají párty v tramvaji
Mnoho lidí o akcích v tramvaji TRAMix slyšelo, ale neměli ještě možnost zúčastnit se. Jak vlastně taková akce probíhá?
 

TechnikaZásobyMnoho lidí o akcích v tramvaji TRAMix slyšelo, ale neměli ještě možnost zúčastnit se. Jak vlastně taková akce probíhá?

TRAMix je hudební párty v tramvaji. Hudbu, energický kvalitní house, již od prvního dílu připravuje mistr "atmospheric & bouncy" Chris Chemist. Vybírat má z čeho, hraním vinylů se živí 16 (slovy šestnáct) let!! Finální mix se nahraje na MD, hudba je hotová, ale je potřeba ji z něčeho pouštět...

Zvuk tvoří výkonný sound systém a upravený zesilovač, díky tomu slyšíte TRAMix dřív, než vidíte - tedy opak nadzvukové stíhačky:) a samozřejmě nesmí chybět barevná světla, blikátka, lampičky všeho druhu a buh ví co ještě dotvářející tu správnou atmosféru.

K pořádné akci patří pořádná žízeň, o TRAMixu to platí obzvlášť... Bary jsou na každém konci a uprostřed tramvaje. Pivko, vodka, Red Bull, Campari Mixx, džus a voda. Vše ledově vychlazené podávané s úsměvem. Ceny běžné jako v klubech - pivo 30kc, vodka 40kc. Ale pozor na zatáčky :)


SlečnyPosádka na svých místech, ještě krátká porada s řidičem a může se vyrazit. Vybraná zastávka (20.3. Vinohradská tržnice tram č.#11, 22h) už praská ve švech, zpoždění 5 minut se toleruje... Trasa je různá, do kopce, dolů, zatáčky, občas skočí červená - ale snažíme se:).

Dekorace se mění každou vteřinou a lidi se baví. Hlavní mejdan nastává při průjezdu centrem: Václavák, IP Pavlova, Karlovo nám., TESCO - tak tady si něco užijete: zkoprnělí turisté na cestě za zábavou nevěří vlastním očím, pokutující policisté nechtěně podupávají do rytmu. Jak poznamenal po své premiérové cestě Juki / techno.cz "Atmosféra se dá jen těžko popsat, to musíte zažít."

SvětlaSlečny Pozor! Nově budou diky magistrátu hl. města pro TRAMix instalovány mobilní WC ToiToi u vybraných zastávek na konečné. Everybody loves Prague!

Po takové jízdě nechce nikdo domů a tak tramvaj všechny zaveze přímo ke vstupu jednoho z vyhlášených pražských klubu (TRAMix special - 20.3. Resort, Vinohradská 40).

Ale teď už všichni šup do postýlek, ať se na tu sobotu hezky vyspíme. Zítra si povíme "Jak si pan řidič protancoval  podrážky".

 
Tramix Special

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016