PARTYINFO

 

MOLCZIK THUNDERF**K FIESTA

Datum konání:
07.05.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Subsist (xprnc.com), Nipp (article.rec), Diome (boo-kings), Monotype (Techno.cz), Himself (EAE)
Info:
http://www.futurebeat.cz
molczik@futurebeat.cz
Popis:
"poklidná" oslava narozenin, chlebíčky, chipsy, tyčinky, arašídy, chuťovky, speciální molczikovská videoprojekce (překvapení)
 
 
Molczik Thunderf**k Fiesta
Dámy a páni, přátelé i známí, partneři i přelepovači, dovoluji si Vás všechny pozvat na oslavu svých narozenin, která se uskuteční 7. májový den, léta páně 2004.
 

Dámy a páni, přátelé i známí, partneři i přelepovači, dovoluji si Vás všechny pozvat na oslavu svých narozenin, která se uskuteční 7. májový den, léta páně 2004.

V ten den oslavím již čtvrt století na tomto světě. Jelikož ale elán náctiletých je ten tam, rozhodl jsem se trochu polevit a letošní oslavu linout ve spíše klidnějším rázu, ne tak jak před dvěma lety. :) Ti kdo se zúčastnili třeba Fiesty v roce 2002 ví, o čem mluvím.

Psaní tiskových zpráv mi nikdy nešlo, budu tedy stručný. 7.května se přijďte podívat do DVD v Plzni na Karlově na akci Molczik Thunderf**k Fiesta. Ať už Vás znám nebo ne, určitě Vás rád uvidím. :) K tanci a především poslechu jsem vybral to nejkvalitnější a nejpropracovanější co dnešní elektronická hudba nabízí, tj. minimal music.

Zahrají DJs: Subsist (xprnc.com), Nipp (article.rec.), Diome (boo-kings), Monotype (techno.cz) a vrzne si i DJ Himself.

Vedle hudebních laskominek v podobě výše zmíněných DJs mám pro Vás připraveno i něco na zub. (teda ještě to nemám, páč by to za ten měsíc pěkně zasmrádlo) Těšit se můžete na narozeninové chlebíčky, chuťovky, tyčinky, chipsy, bonbóny, no zkrátka vše, co k narozeninám patří.

Pochystána bude i speciální videoprojekce nebo spíš fotoprojekce od B-hatche. No a objednal jsem i obrovský pytel zábavy a možná dám v průběhu večer k dobru i nějakou tu anegnotu, Nipp nám možná zatančí a Jackill ukáže kozu. Já myslim, že nám tam bude dobře.
 
Zó, 7.května 2004 v DVD na Karlově (malý sál) Vás drazí přátelé očekávám, a to v jakémkoli počtu. Vstup pochopitelně nevybírám, budete však moci dobrovolně přispět na DJs.

Se na Vás těšim.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016