PARTYINFO

 

PROGRESSIVE SESSION

Datum konání:
02.04.2004 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Little Loui (SK), Rai (Roxy Praha), Tazz (Whiteandround), Petr Holman (Moonlight Production), Bo.Dan (Bukanyr.cz)
 
 
Progressive Session on the Road last info
Progressive house a trance bude znít z pátku na sobotu po celou noc v klubu Fabrik na premiérové party nového projektu Progressive Session on the Road.
 

Progressive house a trance bude znít z pátku na sobotu po celou noc v klubu Fabrik na premiérové party nového projektu Progressive Session on the Road. Celý večer začne dj Tazz, který stál u zrodu projektu a o němž slýcháváme stále častěji. V jedenáct večer jej vystřídá další ze zakladatelů dj Petr Holman.

K projektu samotnému říká: “Teď jsem poměrně často hrál s LayDee Jane na trance parties, kde byla vždy vynikající atmosféra, zrovna třeba v lednu ve Fabriku. O to víc se těším na páteční noc, protože si po delší době opět zahraji ryze progressive laděný set.“ Po Petrovi nastoupí headliner této party dj Little Loui, který už delší dobu patří mezi slovenskou špičku. Z jeho setů vyzařuje vždy až neuvěřitelná pohoda.

Ve dvě hodiny jej vystřídá dj Rai z Roxy bookingu, který je rezidentem nejpopulárnější klubové noci v ČR Zen. O závěr se postará dj Bo.Dan., talentovaný dj, o kterém určitě ještě hodně uslyšíme, nejen v rámci projektu Progressive Session on the Road. Ve Fabriku je tedy „zaděláno“ na skvělou party, zbytek už záleží tak jako vždy, na kluberech.

Line-up:

21:00 - Tazz
23:00 - PetrHolman
  0:30 - Little Loui
  2:00 - Rai
  3:30 - Bo.Dan
  5:00 - mix z pozůstalých...

 
Tajemný Little Loui Startovací párty projektu Progressive Session on the road Progressive Session on the Road

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016