PARTYINFO

 

ANTISTATIC: AIR SUPERIORITY

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
DJane Pelacha (Madrid/SPA), Lucca, Michaela Salačová, Ian Fuzzy, Orbith, Jerry, Tommy, Flesh, Cou-d, Zek & Andre
 
 
DJane Pelacha
Antistatic
16. 04. 2004 se opět v KD válcoven plechu ve Frýdku-Místku rozezní v rytmu techna akce Antistatic s podtitulem Air Superiority.
 

16. 04. 2004 se opět v KD válcoven plechu ve Frýdku-Místku rozezní v rytmu techna akce Antistatic s podtitulem Air Superiority.

Nudit se rozhodně nebudete, jelikož nabízené menu je více než chutné. Celý večer Vám budou technodobroty servírovat: Brněnská technodiva Lucca, která si na Antistaticu zahraje vůbec poprvé. Samozřejmě, že ženské krásy není nikdy dost, a tak pro potěšení vašich zrakových, ale hlavně sluchových smyslu,se spolu s ní postará Michaela Salačová.

Dalším "nováčkem" frýdeckého Antistaticu, je elektro-milovník Ian Fuzzy. Dosavadní myšlenka Antistacu o proměnlivosti line-upu, tak zůstane zachována. Diktovat samozřejmě budou i staří známi, jako opavský virtuos Tommy, či nadějný Flesh s pořádající agentůry Sunproduction.

Zběsile valících se beatu však není nikdy dost a tak do pomyslného hrnce přisype svou trochou i moderátor Kissmánie Cou-d, spolu s dvojicí Zek+Andre....

To by,ale nebyl Antistatic, aby to vše sečteno a podtrženo bylo všechno. Samozřejmě že se mužete těšit na nejznámejší DJ Brothers široko daleko...Orbith a Jerry....prostě nemužou chybět.

Abychom to uzavřeli, to nejlepší na závěr  DJane  Pelacha  (Madrid Spain).

Zvuk zajistí opět sound systém Cerwin Vega. O světelný park Robe Show Lighting se postará agentůra Unique, která si pro nás přichystala jedno překvapení.

Samozrejmě čerstvé ovoce zdarma a krásné gogo nebudou chybět.


Line-up:

19:00  Andre & Zek
20:00  Cou-d
21:00  Tommy
22:00  Jerry
23:30  Michaela Salačová
24:00  Orbith & Michaela Salačová
01:00  Orbith
02:00  Pelacha & Lucca - 4x decks + 2 x mix
05:00  Ian Fuzzy
06:30  Flesh

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016