PARTYINFO

 

ANTISTATIC: AIR SUPERIORITY

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
DJane Pelacha (Madrid/SPA), Lucca, Michaela Salačová, Ian Fuzzy, Orbith, Jerry, Tommy, Flesh, Cou-d, Zek & Andre
 
 
DJane Pelacha
Devětadvacetiletá španělská Djka Pelacha je nejuznávanější DJane na španělské scéně. S Djingem začala v roce 1990 a zanedlouho získala rezidentní pozici v Jednom z prvních španělských techno klubů Barfy v Madridu.
 

Devětadvacetiletá španělská Djka Pelacha je nejuznávanější DJane na španělské scéně. S Djingem začala v roce 1990 a zanedlouho získala rezidentní pozici v Jednom z prvních španělských techno klubů Barfy v Madridu.

Od té doby mnohokrát vystupovala na nejrůznějších parties se Svenem Vathem, Marco Carolou, Jamesem Ruskinem, Steve Bugem, Claude Youngem, Ericem Powellem, Miss Yetti, Marushou, Oliverem Ho, Dylanem Drazenem, Colinem Daleem, Olga+Josef, Surgeonem, Kenny Larkinem a španěly Angelo Molinou a Oscarem Mulerem.

K jejím předním devizám patří enormní cit pro práci s publikem, ženský smysl pro výběr desek a brilantní technika, která je ostatně u většiny Španělů bezkonkurenční. Pelacha hraje hard a groovy techno.


Rezidentní hraní

1990/95: Barfly Club (Madrid)
1995/96: Epsilon (Madrid) with Cristian Varela
1996/97: Omen (Madrid) with Oscar Mulero
1996/97: Cyberian (Madrid)
1997/98: Interstate (Madrid)
1999/00: Pin Down (Madrid)
1999/00: Arena Club (Madrid)
2000/…: One Club (Madrid) on Thursdays
2001/…: Surface @ Groove Club (Madrid) on Fridays
2002/…: Elektrik @ Arena (Madrid) on Saturdays


Vybraná vystoupení s DJs:

Sven Vath, Marco Carola, James Ruskin, Steve Bug, Claude Young, Eric Powell, Miss Yetti, Marusha, Oliver Ho, Dylan Drazen, Colin Dale, Olga+Josef, Surgeon, Kenny Larkin, Rolando, Hardcell,Mark Broom, Oscar Mulero, Cristian Varela, Angel Molina…a další…….


Důležité parties:

Festimad 98 (Madrid), ArtFutura 98 (Madrid), La Real (Oviedo), Boomerang (Bratislava,SK), Van Vas (Madrid), Bachatta (Madrid), Malibu (Almería), Energia (Granada), Joker Queen (Cordoba), Metro Dc (Alicante), El Jardin (Gijon), La Burbuja (Orense), Zorecks (Lerida),…Leon, Valladolid, Palencia, Burgos…and more.

 
Antistatic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016