PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
09.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tvyks, Cubik, Trnqua
MCs: Pickard
Popis:
start 23:00 Vstup 190 CZK
 
 
Vivacity +
Vivacity Radio launch party
Áno. Vivacity + se vydá na první cestu z domovského house boatu U Bukanýra. Navíc byla tato příležitost zvolena jako příhodná k oficiální oslavě spuštění (momentálně již docela slušně rozjetého) Vivacity radia.
 

Áno. Vivacity + se vydá na první cestu z domovského house boatu U Bukanýra. Navíc byla tato příležitost zvolena jako příhodná k oficiální oslavě spuštění (momentálně již docela slušně rozjetého) Vivacity radia.

Pro ty, kdo snad neměli ještě tu čest, připomínáme, že se jedná o společný projekt abradio.com a bookingu Vivacity. Vivacity Radio je kanálem orientovaným převážně na Djské sety od downtempa přes breakbeat po house.

Nelehký úkol - důstojně oslavit takto zásadní projekt a provětrání vašich sluchovodů a rozpohybování těl ztuhlých po zimním spánku berou za své Djové Tvyks, Cubik a Trnqua, sehraná freestylová trojice.

Očekávejte energickou house music, podpořenou pár zlomenými beaty jen tak pro zpestření, a to na obou podlažích klubu Mecca. Volné vstupy právě vrháme na trh – sledujte vivacity web.

Hudební ochutnávky na Vivacity Radiu (www.vivacity.cz).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016