PARTYINFO

 

LIBERTÉ MIXX

Datum konání:
09.04.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Coffee House
DJs:
K-size (neverafter, POL), Javas (projecteast), Nelo Lunda (Africa)
Popis:
vstup 50 CZK, start 21:00
 
 
Liberté Mixx
9. Dubna se v klubu Coffee House uskuteční premiéra nové noci zaměřené na progresivní a nově vznikající směry taneční hudby.
 

9. Dubna se v klubu Coffee House uskuteční premiéra nové noci zaměřené na progresivní a nově vznikající směry taneční hudby. Jako první odstartuje Liberté  Mixx  stále populárnější odnoží elektronické scény zvané 2step a UK garage. Ke slavnostní atmosféře téhle noci budou navíc přispívat dekorace, videoprojekce, promo akce, koktejly a melodické vokály 2stepových a soulových skladeb.

K-Size: Jeden s nejtalentovanějších djs 2stepové a d’n’b scény. Hudební zkušenosti a osobitý styl získal během let hraní v rodném Polsku, kde je považován za průkopníka novodobých směrů taneční scény. Své djské sety odehrál po boku takových jmen jako jsou MJ Cole a Elizabeth Troy, Aquasky, Artful Dodger, London Elektricity, E-Z Rollers, dj Krust atd.  K-Size umí využívat gramofony opravdu naplno, když předvádí spoustu zajímavých triků a scratchů, jež dodávají jeho hraní silnou energii a dokazuje tak publiku, že o zábavu je vždy postaráno!

Javas: Zkušený brněnský dj známý společným vystupováním s multiinstrumetalistkou Ivou Bittovou a hvězdou Richardem Mülerem. (na Liberté Mixx Javas speciálně chystá nu jazz a groovy funky set).

Nelo Lunda: Naturalizovaný Afričan, který nezapře svůj původ s černého kontinentu, kdy je z jeho djských vystoupení cítit patrný vliv tamní kultury. Hlavním hudebním směrem tohoto veselého chlapíka je populární R’n’b soul a jiné..

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016