PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
09.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Loutka, David Bowles
Popis:
start 22:00, vstup 100 CZK < 23:00 < 150 CZK
 
 
Line up
Mixer
Od nového roku přibyly v pravidelných Roxy akcích dva přírůstky, z nichž jeden je právě oldschool mejdan Mixer, který si vzal za úkol přinést lidem to nejlepší z dob minulých, ale i žhavé pecky současnosti.
 

Od nového roku přibyly v pravidelných Roxy akcích dva přírůstky, z nichž jeden je právě oldschool mejdan Mixer, který si vzal za úkol přinést lidem to nejlepší z dob minulých, ale i žhavé pecky současnosti, v režii dvou žijících legend domácí taneční scény – djů Trávy a Loutky.

Ti si každý měsíc zvou zajímavé hosty, u kterých se můžete spolehnout, že k oněm dvěma zmíněným, perfektně zapadnou; tentokrát to bude dj David Bowles (Francie, Izrael) u nás již velice dobře známý a zdomácnělý houseový jezdec s citem pro „správnou desku ve správný okamžik“.

Tradičně nebude chybět nedílná složka Mixeru, pod kterou si můžete představit tématické dekorace, světla a videoprojekce.

Klasicky nezbývá než dodat, že akce začíná ve 22:00, do jedenácti je vstup za pouhopouhých 100 korun českých, po půlnoci potom za 150 kč a lístky je možné rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.

Pátek 9. dubna a Mixer!
 
Mediálním partnerem akce je server Clubber.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016