PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Nu:tone (UK), Im Cyber, Sayko, 2K
Breakbeat chillout: Jan2, Davidson
VJs: Clad (Phase)
Popis:
start 22:00
 
 
Line up
In da Bush
Na dubnové Bushi svojí Roxy premiéru odehraje jeden z předních ostrovních producentů a djů, který kromě svých vlastních pecek ukázal zač je toho loket také svými kolaboracemi s Roni Sizem a dalšími - letos osmadvacetiletý Danny Gresham.
 

Na dubnové Bushi svojí Roxy premiéru odehraje jeden z předních ostrovních producentů a djů, který kromě svých vlastních pecek ukázal zač je toho loket také svými kolaboracemi s Roni Sizem a dalšími - letos osmadvacetiletý Danny Gresham, známý spíše pod svojí přezdívkou Nu:tone, jež trefně naznačuje myšlenkový směr jeho tracků.

Kromě releasů na značkách Chihuahua, Tangent, New iD nebo Soul:R, vydal také několik pecek na svém vlastním labelu Brand Nu; zásadní zlom ovšem přišel spolu s upsáním se značce Hospital records, přes kterou nyní prochází  drtivá většina jeho nového hudebního materiálu.

Tomuto liquid-funkovému  jezdci bude sekundovat residentka Bushe – djka IM Cyber, dále Sayko z ostravského seskupení Dvoika.troika, 2K ze Shadowboxu a breakbeat chillout si vezmou do parády djs Jan2 a Davidson.

O vizuální složku akce se postará VJ Clad z Phase se svou videoprojekcí a speciální světla zajistí Technical design.

Smršť liquid funku i tvrdších beatů začně ve 22:00 a kdo přijde do třiadvacáté hodiny večerní, může počítat s 50ti korunovou slevou ze vstupného.

In Da Bush!  

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016