PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN TURQUOISE

Datum konání:
19.04.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bo.Dan, Clubvibe, Airto, Rai
Chill out: Goaja, Pure Rhythm Soundsystem
Live:
Face 2 Face
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Rozhovor - Airto, Bo.Dan, Clubvibe, Rai Rozhovor s Face 2 Face (DJ Face)
Free Mondays in Turquoise
V pondělí 19.4. se v rámci Free Mondays uskuteční první díl klubové noci Turquoise, která pod taktovkou residenta dje Raie, představí nejaktuálnější talenty z oblasti progresivní house music.
 

V pondělí 19.4. se v rámci Free Mondays uskuteční první díl klubové noci Turquoise, která pod taktovkou residenta dje Raie, představí nejaktuálnější talenty z oblasti progresivní house music.

Společně s již zavedenými jmény vystoupí jména nová, které bude naprostá kvalita jejich výkonů! Nejpopulárnější klubová noc Zen  každý měsíc hostí ty nejpopulárnější djs celého světa z oblasti progresivní house music, ale nemá díky své koncepci šanci představit opravdu nová zajímavá česká jména.

Ty dostanou šanci ukázat své umění právě na této nové noci, která se bude v rámci FM objevovat na programu klubu každý druhý měsíc. Jméno ´´progresivní´´ nechceme brát jen jako škatulku nějakého stylu, ale jít trochu víc do hloubky.

Jde nám prostě o kapely a dje kteří jsou skutečně progresivní v tom co dělají. Jejich muzika si bere to nejlepší odevšad a hledí směrem dopředu. Proto se hned na prvním díle představí opravdu skvělá sestava v čele v poslední době hodně úspěšnou formací Face 2 Face, která spojuje djské umění s živými akustickými nástroji; těšit se můžete na speciální vystoupení s hodně netradičními hosty.

O zbytek celé noční jízdy se postarají djs Bo.Dan, který je poslední dobou vidět čím dál častěji a jeho sety se setkávají se skvělými ohlasy. Dj Airto patří zase do staré školy a pamětníci jeho osobu znají již od legendárních Shake parties v klubu Roxy. V poslední době kombinuje všechny možné druhy House Music a v kufru má vždy spoustu novinek!

Celou akci doplní dj Clubvibe a resident dj Rai, který všechny zmíněné na tento hudební ´´koktejl´´ pozval. Pozvání do chilloutu přijali djs Goaya a Djs z Pure Rhytm sound systemu a hrát se nebude nic jiného nežli klidný odpočinkový deephouse.

Line up

21:00 - 22:45 - Bo.Dan
22:45 - 00:30 - Face 2 Face
00:30 - 02:00 - Airto
02:00 - 03:30 - Rai
03:30 - 05:00 - Clubvibe

Chillout Room

22:00 - 01:00 - Goaya
01:00 - 05:00 - Pure Rhytm DJs

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016