PARTYINFO

 

BREAK4BEATS

Datum konání:
15.05.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
LTJ Bukem (GLO, UK), Skywalker, Skiver J, Cashmeer, Sayco, Ghonzales
MCs: Conrad (GLO, UK), Sister Zulu
Info:
http://www.levelb.cz
info@levelb.cz
Popis:
vstup 320/350/380 CZK
 
 
B4Twilight LTJ Bukem Videomassage na Break4Beats
8 dní do Break4beats
Už jen 8 dní chybí do velkého svátku všech lidiček milujících intelligentní drumandbass, do Break4beats s LTJ Bukemem a MC Conradem, kteří vystoupí se svojí Progression Session v brněnském klubu Fléda. Jako obvykle se snaží pořádající agentura LevelB akci dotáhnout do nejmenšího detajlu.
 

Už jen 8 dní chybí do velkého svátku všech lidiček milujících intelligentní drumandbass, do Break4beats s LTJ Bukemem a MC Conradem, kteří vystoupí se svojí Progression Session v brněnském klubu Fléda. Jako obvykle se snaží pořádající agentura LevelB akci dotáhnout do nejmenšího detajlu. Uspokojeny tak budou všechny smysly včetně toho šestého.

Přijdete do klubu a svým nosem nasajete houstnoucí atmosféru. Když budete mít chuť, dáte si něco dobrého k pití nebo si pořádně zaskáčete. Vizuální uspokojení obstará jako vždy speciální videomasáž (na minulých akcích live přímo z akce) od Moire.

Po delší době si zase šáhnete na své kamarády (kamarádky), které jste dlouho neviděli. Váš sluch dostane pořádnou porci toho nejlepšího z intelligent drumandbassu. A hlavně díky Vašemu šestému smyslu a skvěle atmosferické hudbě,  vyloučíte litry serotoninu, který Vás přivede do stavu, který jste už pěkně dlouho nezažili. Tak intenzivní uspokojení zažijete jen párkrát za život, přijďte se přesvědčit.

Pro ty, co ještě lístek nemají, nabízíme službu bookování vstupenek na emailu: listy@levelb.cz Pošlete jen počet vstupenek, které chcete zabookovat a my Vám tento mail potvrdíme. Pak je stačí jen vyzvednout na pokladně v den koncertu po sdělení Vaší mailové adresy.

Pro další informace (profily, předprodej…) slouží webová stránka, nebo email.

 
Lístky na Break4Beats Break4Beats info Break4beats DJs BREAK4BEATS s oblíbenou dnb dvojkou Break4Beats

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016