PARTYINFO

 

PAUL VAN DYK

Datum konání:
14.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul van Dyk (D), Angelo Mike (PL), Orbith, Michael Burian, Loutka & Tráva, Stereophonic Experience, Micronaut
Popis:
vstup 399 CZK (exkluzivně Ticketpro) / na místě 499 CZK)
start 20:00
 
 
 
Poslední info před akcí
Před dvěma týdny dali pořadatelé dvěma šťastlivcům jedinečnou příležitost vyhrát telefon Philips BeDJ 535.
 

Před dvěma týdny dali pořadatelé dvěma šťastlivcům jedinečnou příležitost vyhrát telefon Philips BeDJ 535. Tedy novinku, která právě vstupuje na trh. Díky funkci BeDJ může  uživatel využít telefon i jako mixážní pult. S funkcí BeDJ může namíchat až 9 stop, vybrat nástroj pro každou hudební stopu, měnit tempo či hlasitost zvuku. Philips BeDJ 535 má kromě podpory MMS, zabudovaného fotoaparátu a funkce "FotoTalk" - posílení mluvících obrázků i řadu dalších výborných parametrů (hmotnost pouhých 95 gramů, pohotovostní režim a čas hovoru je 300, reps. 6 hodin, kompaktní a lákavý kovový vzhled).

Nové telefony si nakonec odnáší Petra Krátká z Frýdku - Místku a Adam Hron z Hradce Králové. Gratulujeme! Adam s Petrou navíc dostali dva volné vstupy na dnešní vystoupení  Paul van Dyka a jelikož jsou oba plnoletí, obdrželi novou láhev vodky Smirnoff.

Na internetových stránkách www.rave.cz si můžete prohlédnout jak se stavělo včera v noci v T-Mobile aréně. Přípravy jedou na plné obrátky.

Šéfredaktor XMAGu Štěpán Dlouhý bude od příletu Paul van Dyka stále po jeho boku, takže se můžete v příštím čísle těšit na obsáhlý report z jeho návštěvy Prahy.

Informace pro návštěvníky

Dnes večer se v 19:30 otevře 8 vchodů pro veřejnost, aby se zamezilo počátečnímu návalu a dlouhým frontám. Před vchodem budou pokladny Ticketpro, kde si bude možno zakoupit vstupenku a samotná hala je přizpůsobena na 15.000 návštěvníků, tudíž se není třeba bát problémů se šatnami ani front na toalety. Na místě bude dostatek barů a stánků s občerstvením, tudíž přineste jen dobrou náladu a  party goes on...!

www.paulvandyk.cz
www.xmag.cz

 
Last info Tisková konferecne Upozornění pro promotéry a návštěvníky party Kenvelo Fashion show jaro/léto 2004 Line up Angelo Mike Rozhovor s Michaelem Burianem Happy týden - zlevněné vstupné Kup Stanton a dostaneš vstupenku zdarma Vyhraj telefon Philips BeDJ 535 a volné vstupy Happy týden – zlevněné vstupné Philips a Eurotel na párty Paul van Dyk Paul van Dyk news Nejlevnější vstupenky na Paul van Dyka pouze do středy! Paul van Dyk zahraje tříhodinový set Paul van Dyk - SMS hra o vstupenky zdarma Paul van Dyk v T-Mobile Aréně Paul van Dyk

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření pořadatelů k páteční akci s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně Report z Paul Van Dyka od Romana Organizátoři hlásí
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016