PARTYINFO

 

TECHNO EXPRES

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Sázava - Shambala
DJs:
Pavel Krejdl (Techno.cz), Piny, Cenda, Depe, Danny
Popis:
start 20:00, vstup 99 CZK
 
 
Posázavský Techno Pacifik
Techno Expres
16. dubna v pátek se bude konat v klubu Shambala v Sázavě nad Sázavou 1. lokální jarní party. Bude to snad poprvé, co se do Posázaví dostává hudební produkce z Prahy, a to hned v podání předního našeho techno DJe Pavla Krejdla a dalších jeho DJských kolegů od gramostrojů.
 

Ahoj, lidi!

16. dubna v pátek se bude konat v klubu Shambala v Sázavě nad Sázavou 1. lokální jarní party, na kterou bychom vás společně rádi pozvali.

Bude to snad v těchto končinách poprvé, co se do Posázaví dostává hudební produkce z Prahy, a to hned v podání předního našeho techno dje Pavla Krejdla (techno.cz, www.pavelkrejdl.cz) a dalších jeho djských kolegů od gramostrojů. Bude to jistě zajímavá hudební akce, která se povalí převážně na vlnách techna, tribalu a snad i tech house.

Jak se už ozývá mezi přivrženci okolo Pavlovi partičky kovo_shrot, tak v tomto klubu, který pojme asi cca 250 lidí zazní také nějaké skladby z domácí produkce a to zajisté i z té nové produkce, kterou ještě nebylo možno nikde na akci zaslechnout.

O pohodový průběh akce se postará právě zmiňovaný kovo_shrot team a bary zajistí přímo majitelé klubu Shambala, kteří byli naprosto solventní a vyšli nám vstříc tímto malým, ale příjemným klubíkem v Posázaví a to  hned v bezprostřední blízkosti  řeky Sázavy.

Proto jsme se tedy rozhodli pro uspořádání této akce a samozřejmě také, že našim hlavním cílem je i nadále šířit kvalitní hudbu do míst, kde ještě nedostala prostor, a tím i k oslovení dalších generací pařičů a také si samy trochu oddechnout v příjemném prostředí u vody.

Spojení do tohoto města je vlakem, autem a nebo lodí no spíš lodičkou ..pramičkou :)). Těší se na vás Shambala klub, www.kovoshrot.cz, mediálním partnerem je Techno cz.

P.S. Na místě stolní fotbálek, šipky atd. 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016