PARTYINFO

 

LIMITED VINYL STORM - FLOWER POWER

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Hlušice - KD
DJs:
Toky (numb, SK), Orbith (JPA), Agent (Fylo), B.One.K (Flashclub.cz), Carrione (Hudebniportal.cz)
Info:
bohous@flashclub.cz
Popis:
kapacita 1000 lidí, start 20:30, end 04:00
 
 
Line-up, autobusové svozy a trasy Rozhovor s DJem Orbithem
Limited Vinyl Storm
V pátek 11.6.2004 se po téměř půl roce rozburácí prostory neotřelého,populárního a téměř bombastického prostoru KD Hlušice, nacházejícího se nedaleko Nového Bydžova.
 

V pátek 11.6.2004 se po téměř půl roce rozburácí prostory neotřelého,populárního a téměř bombastického prostoru KD Hlušice, nacházejícího se nedaleko Nového Bydžova. Na tento pátek je zde připraveno další pokračování akce Limited Vinyl Storm s předprázdninovým podtitulem Flower Power.

Co vás čeká a nemine?! Toky, Orbith, Agent, B.One.K, Carrione, je třeba něco dodávat?!

Ano je,snad jen pár detailů. Na této akci bude probíhat interaktivní přenos party na projekci, on-line focení, soutěž o CD.

A to není zdaleka vše.

Ti z vás,co nejsou spokojeni se svou celkovou vizáží a momentální náladou,zde můžou navštívit vlasové studio,ověsit  se lightsticky a svou mysl posílit zcela novým stimulačním drinkem nové generace,Speed 8.

Zkrátka nepřijdou ani nedoslýchavý a krátkozrací,neboť jejich sluch a zrak prověří 10kw sound systém,16 scanneru,to vše pod taktovkou výše uvedených doktorů, Tokyho, Orbitha, Agenta, B.One.K a Carrionea.

Ještě něco?! Ano,budou zajištěny autobusové vozy, dostatečná kapacita prostoru (cca. 1000 partypeople), dostatek drinků na barech, včetně energy drinku Kamikaze .

Start je naplánován na 20:30 a přistání ve 04:00.

A kolik že to bude všechno stát? Do 21:30 hod. 139,- kč,po té o malinko více. Řekl bych hodně muziky za málo peněz, nemyslíte?! Já tam tedy jdu!!

Více info na: bohous@flashclub.cz nebo www.discohlusice.cz.

 
Rozhovor s Agentem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016