PARTYINFO

 

LIMITED VINYL STORM - FLOWER POWER

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Hlušice - KD
DJs:
Toky (numb, SK), Orbith (JPA), Agent (Fylo), B.One.K (Flashclub.cz), Carrione (Hudebniportal.cz)
Info:
bohous@flashclub.cz
Popis:
kapacita 1000 lidí, start 20:30, end 04:00
 
 
Line-up, autobusové svozy a trasy
Rozhovor s DJem Orbithem

Blizi se leto a snim spousty festivalu a open airu. Budes vystupovat na nejakem znamem zahranicnim,nebo se spise zdrzis v Cechach? Doporucil bys nejaky zahranicni festival?

Tak na Ceskych festivalech, budu skoro na kazdem, v zahranici bohuzel ne, teda pokud beres jako zahranici Slovensko, tak ano. Ze zahr. festivalu je urcite hodne dobry Sone Mondesterne, Nature One.

Budes toto leto vystupovat vice jako dj Orbith,Orbith live, Orbith vs. Jerry, nebo na to na vsechno kasles a budes nekde snit?
 

Budu hlavne vystupovat jako Dj Orbith, Orbith live, mozna probehne na Creamfields, to jeste nevim presne, ale doufam ze ano.
 
Jak se tesis na dalsi navstevu KD Hlusice? Tusim,ze na sve posledni vystoupeni zde nemuzes jen tak zapomenout. Bude zde i zcela novy stimulacni drink Speed 8. Ochutnal jsi jiz tento drink a co na nej rikas?
 
Do KD Hlusice se moc tesim, minula party semnou se mi moc libila, takze doufam ze to bude stejne dobre jako minule, nebo jeste lepsi. Jinak Speed 8. znam uz velice dobre, myslim ze s mym kamaradem Petrem K. porad drzime Cesky rekord a to v podobe osmi ampuli Speedu 8. + 2. vodky, po tom jsme nespali asi den a pul, ale zijem a uz ted vime ze Speed 8. opravdu funguje.

Co rodina,jakym zpusobem zvladas zivot dje a peci o rodinu? Da se toto vubec skloubit?
 
Jasne ze da, ja pracuji jen pres vikendy, v tydnu jsem doma, takze myslim ze jsem s deckama vic nez ostatni rodice, ktery chodi cely tyden do prace.

Utopenec nebo tlacenka?
 
Jo tak to je tezka otazka, ja mam rad utopence i tlacenku.

Diky za rozhovor.

 
Limited Vinyl Storm Rozhovor s Agentem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016