PARTYINFO

 

UNITED ISLANDS

Datum konání:
30.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Loděnice Libeňský ostrov
DJs:
Lee Burridge (Excession/UK), Michael Burian (JPA), E-lite (JPA), Motka (Maxibooking.sk), Yannick
Info:
http://www.unitedislands.cz...
 
 
Lee Burridge (Excession/UK)
United Islands - finální line-up a poslední informace
1.5. Česká Republika oficiálně vstupuje do EU. Pohyblivý klub a JVJ Produkce, ve spolupráci s hlavním městem Praha a za podpory Ministerstva zahraničních věcí připravili opravdu netradiční festival, který proběhne zároveň na všech pražských ostrovech.
 

Praha tento víkend oslaví vstup do EU ve velkém stylu. Vedle dalších vlatavských ostrovů, které budou patřt jiným hudebním stylům nabídne Libeňský ostrov masivní 2 denní taneční party. Pátek bude patřit trance a progressive. Hlavní hvězdou večera bude britská superstar LEE BURRIDGE, který patří dlouhodobě mezi nejobdivovanější a nejžádanější britské DJs. Jeho objevitelem je samotný DJ Sasha, který ho sám přemluvil k návratu do Anglie z Hong Kongu, kde dlouhou dobu žil. Společně s ním vystoupí největší a v zahraničí nejžádanější domácí hvězda Michael Burian, mladá a velmi talentovaná Djka E-lite, která namixovala CD pro poslední číslo Xmagu. Sestavu pak doplní populární brněnský trancový specialista DJ Motka a skvělý mladý progressive DJ Yannick.

Sobota bude patřit ostrému technu. Hlavní hvězdou večera je jasně světová djská star LUKE SLATER, který u nás sice již několikrát vystoupil, ale každé jeho vystoupení je velkou událostí a svátkem pro všechny příznivce taneční hudby. Z UK ho přijede podpořit další u nás velmi oblíbený DJ a producent Ian Void, který si dovede vždy získat srdce clubberů. Domácí scénu zastupuje skvělý Kaisersoze, resident Orion Hall a jeden z nejžádanějších domácích DJs. Celý festival zakončí vystoupení vynikajícího DJ Spyra, který patří mezi největší z mladých nadějí naší techno scény a kterému všichni prorokují skvělou budoucnost. Ve večerních hodinách se můžete těšit na DJs Monotype z bookingu Techno.cz, který se velmi rychle na scéně prosazuje a mladičkého DJ Neufa, který jistě potěší svým netradičním zvukem plným latinských prvků.

A abychom uvedli na pravou míru všechny dohady!
VSTUPNÉ NA JEDEN DEN ČINÍ SYMPATICKÝCH 33 KČ NEBO 1 EURO.
Popravdě, kdy jste se byli naposledy bavit na party za takhle skvělou cenu??

Pátek:

20:00-22:00  Yannick /praha/
22:00-00:00  Motka /maxibooking.sk/
00:00-02:00  E-Lite /jpa/
02:00-04:00  Lee Burridge /uk/
04:00-06:00  Michael Burian /jpa/

Sobota:

20:00-21:00  Neuf /praha/
21:00-22:30  Monotype /techno.cz/
22:30-00:30  Kaisersoze /jpa/
00:30-02:30  LUKE SLATER /UK/
02:30-04:00  Ian Void /UK/
04:00-06:00  Spyro /jpa/

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016