PARTYINFO

 

UNITED ISLANDS

Datum konání:
01.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Loděnice Libeňský ostrov
DJs:
Luke Slater (UK), Ian Void (Geushky/UK), Kaisersoze (JPA), Monotype (techno.cz), Spyro (JPA), Neuf
 
 
Luke Slater (UK)
United Islands - finální line-up a poslední informace
Praha tento víkend oslaví vstup do EU ve velkém stylu. Vedle dalších vlatavských ostrovů, které budou patřt jiným hudebním stylům nabídne Libeňský ostrov masivní 2 denní taneční party.
 

Praha tento víkend oslaví vstup do EU ve velkém stylu. Vedle dalších vlatavských ostrovů, které budou patřt jiným hudebním stylům nabídne Libeňský ostrov masivní 2 denní taneční party. Pátek bude patřit trance a progressive. Hlavní hvězdou večera bude britská superstar LEE BURRIDGE, který patří dlouhodobě mezi nejobdivovanější a nejžádanější britské DJs. Jeho objevitelem je samotný DJ Sasha, který ho sám přemluvil k návratu do Anglie z Hong Kongu, kde dlouhou dobu žil. Společně s ním vystoupí největší a v zahraničí nejžádanější domácí hvězda Michael Burian, mladá a velmi talentovaná Djka E-lite, která namixovala CD pro poslední číslo Xmagu. Sestavu pak doplní populární brněnský trancový specialista DJ Motka a skvělý mladý progressive DJ Yannick.

Sobota bude patřit ostrému technu. Hlavní hvězdou večera je jasně světová djská star LUKE SLATER, který u nás sice již několikrát vystoupil, ale každé jeho vystoupení je velkou událostí a svátkem pro všechny příznivce taneční hudby. Z UK ho přijede podpořit další u nás velmi oblíbený DJ a producent Ian Void, který si dovede vždy získat srdce clubberů. Domácí scénu zastupuje skvělý Kaisersoze, resident Orion Hall a jeden z nejžádanějších domácích DJs. Celý festival zakončí vystoupení vynikajícího DJ Spyra, který patří mezi největší z mladých nadějí naší techno scény a kterému všichni prorokují skvělou budoucnost. Ve večerních hodinách se můžete těšit na DJs Monotype z bookingu Techno.cz, který se velmi rychle na scéně prosazuje a mladičkého DJ Neufa, který jistě potěší svým netradičním zvukem plným latinských prvků.

A abychom uvedli na pravou míru všechny dohady!
VSTUPNÉ NA JEDEN DEN ČINÍ SYMPATICKÝCH 33 KČ NEBO 1 EURO.
Popravdě, kdy jste se byli naposledy bavit na party za takhle skvělou cenu??

Pátek:

20:00-22:00  Yannick /praha/
22:00-00:00  Motka /maxibooking.sk/
00:00-02:00  E-Lite /jpa/
02:00-04:00  Lee Burridge /uk/
04:00-06:00  Michael Burian /jpa/

Sobota:

20:00-21:00  Neuf /praha/
21:00-22:30  Monotype /techno.cz/
22:30-00:30  Kaisersoze /jpa/
00:30-02:30  LUKE SLATER /UK/
02:30-04:00  Ian Void /UK/
04:00-06:00  Spyro /jpa/

 

Reporty

 
The United Islands of Techno
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016