PARTYINFO

 

DYNAMIC LINE

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Skipworker (G Productions/Special tech house groove set), Fun (Vivacity), Face (Techno.cz), Spyro (JPA booking), Deepdance (Techno.cz), Švestka, Tomiq (Dynamic Line), Jeny, Stifler, Sanny (sewer.techno.cz)
Info:
http://sewer.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
Spyrova rezidentní noc & třetí sewer.techno.cz session
 
 
Dynamic Line v Liquidu
Pravidelný večírek DJe Spyra se po měsíční pauze vrací zpět do klubu Liquid, aby protentokrát spojil síly se sewer.techno.cz a připravil libereckým clubberům další skvělý mejdan plný house a techna.
 

Pravidelný večírek DJe Spyra se po měsíční pauze vrací zpět do klubu Liquid, aby protentokrát spojil síly se sewer.techno.cz a připravil libereckým clubberům další skvělý mejdan plný house a techna. Tento díl Dynamic Line, jak zní název celé party, vypukne v pátek 21.května 2004 ve 21. hodin za asistence řady zajímavých a zkušených DJs.

Headlinerem tohoto vydání je DJ Skipworker. DJ, který je znám díky svým výborným technosetům i svou zálibou ve funky tech house. Vystupoval nebo se přímo podílel na pořádání řady významných parties v ČR jako jsou např. Orion Hall v Brně nebo festival Mácháč u Máchova jezera. Je rezident noci Rentgen v klubu Posilovna v Mnichově Hradišti a namixoval spoustu kompilací.

To je jen malý výčet působnosti DJe Skipworkera a zabralo by jistě spoustu času všechno rozepsat. Proto bude nejjednodušší přijít tento pátek do Liquidu a poslechnout si ho live. Skippy si pro vás připravil funky tech houseový set. Minulou sobotu byl společně s DJem Dahem hostem rádiového pořadu Dance Extravaganza na Evropě2, kde jste mohli slyšet jeho podání techhouseu. Pokud jste to propásli, netruchlete, druhá příležitost je právě zde.

Jako první odstartuje celou noc místní talentovaný DJ Švestka, který už má za sebou řadu zajímavých vystoupení. Svým deepdhouseovým setem vás naladí na začátek dlouhé noci. Jeho DJský kufr skrývá řadu zajímavých desek, jak známých, tak i neznámých. V kombinaci s citem na jejich kompozici působí jeho set jako výlet do dalekých krajin. Kdo měl někdy možnost poslechnout si ho v penzionu Teta Marta na Malé Skále u Turnova, dá mi jistě za pravdu.

Po Švestkovi položí první asfaltku na talíř člen seskupení Face2Face a Techno.cz crew DJ Face. Jeho styl hraní by se dal definovat jako pestrý tribal house se spoustou vokálů, tedy přesně to, co potřebujete na začátek příjemně protančené noci. Hrál ve spoustě známých českých klubu jako Roxy Praha, Radost FX atd.

Dalším kvalitním DJem je hradecký Fun. Loňské festivalové léto jste ho mohli vídat na všech zásadních open airech v ČR. Především jeho vystoupení na Svojšicích 2003 stálo opravdu za to, když hrál místo nedorazivšího Jeffy Jeffa. V současnousti je členem seskupení kolem bookingu Vivacity, která mimo jiné zastupuje i DJe Tvykse a hraje po různých pražských klubech jakým je například Mecca. Jeho styl bych definoval jako groovy funky house se spoustou veselých prvků a při jeho setu se určitě nudit nebudete.

Ráno bude patřit rezidentům DJovi Spyrovi a Tomiqovi. Ti už se nebudou s nikým ani s ničím párat a zavedou vás do vod čistého techna, ovšem promyšleného se spoustou zajímavých zvuků a loopů. DJ Spyro je technicky velmi zdatný DJ, kterého je radost poslouchat i pozorovat, takže vřele doporučuji. O tomto faktu svědčí i skutečnost, že je členem bookingu JPA vedle hvězd jako Michael Burian nebo DJ Tráva.

Druhá stage ani tentokrát nechybí a lineup složený z místních DJs doplní hvězda Techno.cz bookingu DJ Deepdance. Jeho styl podání techna je opravdu dynamický a tak se přesně hodí na tuto noc. Libereckým kluberům se představil na naší první session právě na tomto místě. Pokud vše dobře dopadne a ráno bude stále “rozjetá“ nálada, DJ Deepdance příslíbil speciální ranní technoset, kterým zakončí celou Dynamic Line na Main Room. Kromě DJe Deepdance se na druhé stagei představí DJs Jeny, Stifler, Švestka v techhouseovém setu a DJ Sanny v minimal techno setu.

Start celé party je naplánován na 21.hodinu a vstupné činí pouhých 80 CZK do 22:30, poté je za 100 CZK. Podrobné info naleznete na www.sewer.techno.cz.

 
Line-up Dynamic Line

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016