PARTYINFO

 

DYNAMIC LINE

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Skipworker (G Productions/Special tech house groove set), Fun (Vivacity), Face (Techno.cz), Spyro (JPA booking), Deepdance (Techno.cz), Švestka, Tomiq (Dynamic Line), Jeny, Stifler, Sanny (sewer.techno.cz)
Info:
http://sewer.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
Spyrova rezidentní noc & třetí sewer.techno.cz session
 
 
Dynamic Line v Liquidu Line-up
Dynamic Line
V pátek 21.května 2004 se bude v libereckém klubu Liquid konat další pokračování Spyrovy rezidentní noci Dynamic Line. Na tomto díle se navíc podílí i náš server a tak jsme pro vás společně připravili hudebně zajímavý večer. Začátek bude příjemně houseový.
 

V pátek 21.května 2004 se bude v libereckém klubu Liquid konat další pokračování Spyrovy rezidentní noci Dynamic Line. Na tomto díle se navíc podílí i náš server a tak jsme pro vás společně připravili hudebně zajímavý večer. Začátek bude příjemně houseový.

Celou party odstartuje místní DJ Švestka, po něm bude pokračovat ve stejném duchu DJ Face, člen projektu Face2Face a Techno.cz bookingu. Od půl dvanácté se bude prezentovat zástupce bývalého bookingu agentury Lighthouse DJ Fun svým dvouhodinovým houseovým setem (loni jste ho mohli slyšet mimo jiné i na Svojšicích, kde odehrál opravdu vynikající set!!!).

Po něm převezme hlavní slovo DJ Skipworker, kterého si myslím není třeba představovat a který svými letitými zkušenostmi nenechá nikoho na pokoji, viz party s Carlem Coxem. Pro tentokrát si pro vás připravil groovy techhouseový set, aby tak plynule připravil obecenstvo na rezidenty celé Dynamic Line DJs Spyra a Tomiqa.

Ani tentokrát nebude chybět druhá stage, které budou především vládnout tvrdé beaty techna a tech house. Postupně během večera se zde představí DJs Sanny, Jeny, Švestka, Stifler a jako hlavní hvězda zde bude prezentovat své umění zástupce Techno.cz bookingu DJ Deepdance, který si letos zahraje i na slavném festivalu Hradhouse.

Tak tedy, pátek 21.května bude v Liquidu v Liberci ve znamení house a techna ve všech jeho podobách. Těšíme se na vás a do té doby než celá párty vypukne si můžete prohlédnout biografie jednotlivých DJs.

SkipworkerDJ Skipworker (G Productions.cz)

Začátky kariéry Dje Skipworkera sahají hluboko do devadesátých let. V roce 1995 se oficiálně zrodil pseudonym „Skipworker“ a první vlastní klubová akce v Mladé Boleslavi čímž vyvrcholil přerod z komerčního na klubového Dje. Současně s aktivní účastí na mnoha důležitých parties se Skipworker i spolupodílel na pořádání dalších, převážně daleko za hranice okresu Mladá Boleslav sahajících akcí v Jizerských horách, Trutnově, Jičíně, České Lípě … .

Od roku 1995 spolupracoval jako rezident DJ (s již neexistující) agenturou X - Production díky čemuž si mohl zahrát již v té době s mnoha zahraničními Dj´s (Paul Van Dyke, Marusha, DJ Paradise …).

Od roku 1997 se stává rezidentním Djem v (již neexistujícím) mladoboleslavském klubu Černá Vdova kde si za přibližně 4 letou působnost zahrál s tehdejší kompletní tuzemskou špičkou podobně jako zahraničními DJ´s jako Mike Van Dyke atp. … . Ve stejném roce není bez zajímavosti ani jeho přibližně půlroční rezidentství v prestižním pražském klubu Radost FX.

Souběžně s rezidentstvím v Černé Vdově se Skipworker kolem roku 1998 stal domovským Djem v tehdy konkurenčním klubu „Posilovna“ v Mnichově Hradišti.

Do současnosti si Skipworker zahrál v každém větším městě v ČR nevyjímaje nejprestižnější tuzemské kluby jako Radost FX (rezident v období 6 měs. v r. 1997), klub Roxy, Karlovy lázně (Paradox) … .

Z velkých party či festivalů se zúčastnil Lucky People Center (1997) kde okusil atmosféru opravdu velké party po boku mj. Darena Pricea, následně si zahrál i na party v pardubickém „Lku“ na party s Darenem Emersonem a nevyhla se ani příležitost zahrát si na křtu CD Paula Van Dykea v Radosti FX (1998) či úspěšný festival Lucky People Center na Probošťských jezerech (2000), dále i oba ročníky festivalu Mácháč (1999/2000) a Summer Of Love (2000), Orion Hall (Ostrava / 1999) & říjen 2001 se Svenem Väthem, Citadella (Brno/ 1999 + prosinec 2001s Userem), Garage 007 (Brno / 1998), Summer In The City 2000, Open Air Field 2002, festival Loop Brno / červenec 2002 ….

DJ Skipworker v roce 1997 namixoval druhý díl kompilační řady Techno Energy (s Igorem Patakym), následně i 12-tý díl prestižní kompilační řady House Party pro pražské nezávislé hudební vydavatelství Next Era se kterým v uvedeném období také úzce spolupracoval. Následovala další vydání tentokrát už komerčních mixovaných kompilací na CD – viz. Skipworker – Discography.

Současnost Dje Skipworkera je ve znamení dalšího vývoje mixovací techniky a hudebního zaměření směrem ke stylům tribal techno a funky tec house. V léťě roku 2002 vznikl po přibližně půlroční přípravě hudební taneční projekt s názvem Skipworker & Mr. VEE zaměřený na live produkci s původním repertoárem ve stylu techno. Projekt tvoří Skipworker a hudební producent a skladatel Vladimír Frinta spolupracující řadu let s vydavatelstvím Next Era a Popron Traxx na vydávání vlastních tanečních tracků. Budoucnost projektu je ve znamení živých vystoupení po klubech a parties v celé ČR součástí plánu v budoucnosti je i vydání vlastního vynil EP.

Mezi jeho další aktivity patří spolu organizování původně vlastního projektu známého jako festival Mácháč který byl pořádán od roku 1999 brněnskou produkční agenturou G Productions. S touto agenturou Skipworker stále spolupracuje i na ostatních projektech mezi které patří např. Orion Hall, Bee Free či Loop festival (2002).

Skipworker se dále aktivně spolupodílí na programové struktuře parties která jsou pořádána již přibližně 10 let v Mnichovo Hradišťském Music Klubu Posilovna. Zde má také svojí rezidentní techno party Rentgen kam pravidelně zve hosty ze Slovenska a především České republiky s důrazem na kvalitní a ve stylu techno trendovém pojetí tohoto stylu.

DJ Skipworker / Discography:

Techno Energy 02 - Mix Tape – A side / Next Era 1996
House Party 12.- Mix CD and Tape / Next Era 1999
Bols Vodka (CD komerční sampler) / Next Era 2000
Metaxa – Sluneční koktejl (CD komerční sampler) / Next Era 2000
Skipworker demo mix CD / techno mix / - neprodejné (December 2000)
Skipworker demo mix CD / house mix / - neprodejné (December 2000)
Skipworker demo mix CD – neprodejné (May 2002)

Skipworker patří nejen k nejstarším a nejznámějším DJ´s u nás, ale také k nejzkušenějším…
(časopis Bassline 1/2001)

SpyroDJ Spyro (JPA Booking)

Lukáš Žehra aka DJ Spyro se narodil v severočeském pohraničí, ve městě Hrádek nad Nisou. Již v patnácti letech ho zcela pohltila vlna taneční hudby, které se sám začal brzy aktivně věnovat.

Po prvních seznámeních s technikou DJingu se rozhodl pro styl, který byl nejbližší jeho vnímání světa. Techno se tak již v ranném mládí stalo nedílnou součástí jeho života. V sedmnácti letech si pořizuje první gramofony a začíná doma pilně cvičit a pilovat svou techniku. Pod vedením svých přátel si tak postupně vypracovává svůj vlastní, osobitý styl.

Záhy se pak stává součástí sound systému Reverse DJs, který si rychle získal na severu Čech značnou popularitu a získává tím první zkušenosti s vystupováním na parties a v klubech v regionu. Brzy se jeho jméno objevuje na plakátech vedle jmen špiček domácí techno scény, jako jsou KaiserSoze, Coitus Exitus nebo Ginger a Daho.

DJ Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun, kde si zahrál i po boku mladého techno producenta ze Švédska Dje Slobodana, ale je také rezidentam kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line. Lukash zaznamenal mimo jiné také významný úspěch v prestižní soutěži TWM Centra, když ji v roce 2002 vyhrál.

V součastnosti se DJ Spyro stává součástí prestižního bookingu agentury JPA Group, která má na svém kontě pořádání největších domácích tanečních festivalů Creamfields nebo úspěšné serie parties Rude Nation, Pornoground či Electric Kingdom. Zařadí se tak po bok domácí taneční špičky Michaela Buriana a DJ Loutky.

FunDJ Fun (ex. Lighthouse | Vivacity)

Počátky jeho djské kariéry sahají až někam do roku 1994. V srpnu 1994 pořádá Fun s DJ Motýlem pro hradečáky "památné" 1.House Party ve východních Čechách - účast na tehdejší dobu byla neuvěřitelných 700 party people! Následující rok je pro Funa ve znamení prvních klubových nocí v hradeckém undergroundovém baru Eden – pamětníci dodneška vzpomínají na neopakovatelné atmosféry těchto večerů..

Během let 1996-2003 hraje pravidelně ve většině klubů po celé ČR /Radost, Roxy, Mecca, L-klub../ V roce 1998 otvírá Fun svůj vlastní klub v Hradci Králové: D.I.S.C.O.2001 /dle ankety v Tripmagu 5.nejlepší klub v ČR za rok 1998!
V roce 2000 vstupuje do bookingu nejznámější domácí agentury Lighthouse, pod jejichž křídly hraje na velkých parties i vedle takových hvězd jako jsou Carl Cox, Get Fucked či Amalgamation of Soundz... Téhož roku namíchal pro hudební magazín Tripmag promo CD, které sklidilo velmi slušný úspěch, v r. 2001 byl jeho další mix vyhlášen v Tripmagu promem měsíce a zároveň je v tomto časopise zařazen mezi 15 největších nadějí českého djingu.

V letech 93-98 vysílá Fun jako dj radia Labe a Life několik svých pořadů s taneční hudbou, ale i s žánry jako funky a soul. V posledních dvou letech je též promotérem a residentem klubového večera Stereofunick v hradeckém El Diablu.
Stylově, přestože nerad škatulkuje, charakterizuje svoji hudbu jako energický deep a techhouse s atmosferickými plochami a melodiemi. Nebrání se zabrousit i do vod tribalu či čistého houseu.

Další djské úspěchy: festivaly Creamfields 2002, Summer of Love 2000, Svojšice 2001, 2002, 2003, Open Air Field 2000, 2002, 2003, SONIC 2001, Global Connection 2001, Pure Future 2002, 2003, The Sounds of Pure Future Tour 2003...
Hrani na různých party po boku Carla Coxe, Asada Rizviho, Bushwacky, Jaydeeho, Erica D.Clarka, Lee Coombse, Colin Dalea, Duncana Forbese, Circulation, DJ Chuse, James Holroyda, Seb Fontainea, Tonyho Fielda, Drumattic Twins nebo svého velkého oblíbence dje Dano ze San Francisca ...

FaceDJ Face (Face2Face | Techno.cz booking)

Michal Poncar začal pod jménem DJ Face hrát v roce 1993 a tenkrát to byly jen vesnické diskotéky kousek za Prahou. Jako aktivní posluchač Rádia 1 se seznamuje s Bélou Némeshegyim a pro jeho server Pařeniště brzy píše recenze pod pseudonymem Myclick.

V roce 1999 přispívá přes Honzu Babku, tehdejšího šéfredaktora časopisu Tripmag, recenzemi na nové desky i sem a o rok později mu Mellow s Danem Kafkou po práci pro server Trance.cz nabízejí spolupráci na Techno.cz. Dnes tu má na starosti hlavně recenze s neuvěřitelnými třinácti tisíci znaky, rozhovory, novinky, spadá pod něho i sekce tuzemských vydavatelství Labels a také zveřejňuje sety začínajících DJs.
Jeho krevní skupinou byl vždycky house ve všech jeho fůzích, ale na přelomu roků 2001 a 2002 dochází k zásadní změně.
Tehdy ho oslovuje hráč na kytaru Lucas Ross, Mataro si kupuje elektronické perkuse a projekt Face 2 Face dostává hrubé obrysy. Škatulka deep/tribal/progressive/tech-house vystihuje jejich kombinaci desek a živých nástrojů asi nejvíce a pětice Face 2 Face se ukazuje na festivalech Sázava Fest, Dance Expose v Bechyni, několikrát v Roxy, důvěru dostávají i od agentury JPA v KC Karlov a míří i do několika mimopražských míst.

Oblíbené labely: NRK, Paperecordings, Glasgow Underground, Hooj Choons, Om Records, Honchos, Bluem Recordings
Oblíbení DJs: Airto, Dan Cooley, Rai, Bo.dan, Tazz, Groof, Canobee, Lana, Baloo, Lumiére, Tvyks

DeepdanceDJ Deepdance (Techno.cz booking)

Deepdance se jako DJ prezentuje od roku 2000. Před tímto datem se věnoval produkci čistě elektronické hudby a hraní na akustické bicí nástroje (bicí, perkuse). Produkci svého stylu techna se věnuje i nyní (zatím bez uveřejňování). V České republice se již představil v dlouhé řadě měst jako například Praha, Brno, České Budějovice, Plzeň, Písek, Jihlava, atd.

Jeho hudební styl se výborně hodí na dynamické závěrečné sety nocí. Dal by se nazvat čistým hard-technem, které vychází z jednoduchých cyklických motivů a propracované basové linky. Deepdance svými sety nenechá posluchače odpočinout a natvrdo jim servíruje po celou dobu tvrdý a monotématický rytmus hlubokého a výrazného basu doplňovaného jednoduchými, ale přesto precizními a výraznými melodickými motivy.

Je rezidentem domácí party série serveru Techno.cz Connect Yourself a její mladších sester spolupracujících s dalšími zásadními servery a promotéry české klubové scény (Connect2…)
Producent TOP 3: Glenn Wilson, Andreas Kremer, Adam Beyer

ŠvestkaDJ Švestka (Local DJ)

Začátky DJe Švestky probíhaly u jeho kamaráda, který už gramofony vlastnil. Byl to poměrně rychlý postup, protože z nadšení ze tří navštěv a pokusu o sladění rychlostí si výhodně od jednoho DJe koupil své první gramofony - řemínkové Omnitronicy i s mixem Omnitronic. Po cca půl roce zjišťuje,že na kvalitní mixování bude potřebovat přeci jen něco jiného, a tak kupuje své první Technicse.

Stylově začínal technem, ale to ho po počátečním nadšení přestalo bavit. Začal vyhledavávat pro něj kvalitnější hudbu až se jeho nejoblíbenějším stylem stal techhouse. Od tvrdšího techhouseu se začal soustředit více na veselejší a energičtější desky a tak nejraději na párty hraje veselý house ve spoustách jeho podob. Navíc ovlivněn Quadrantama, současně začíná nakupovat i deephouse a postupem času i breakbeat. V posledni době nakupuje i dost poslechové muziky.

Na veřejnosti se poprvé představil dost brzy. Už dva měsíce poté, co si zakoupil Omnitronicy. První vystoupení navštěvovali převážně jeho známí. Díky kamarádovi - DJ Spinalovi, který už nějakou dobu hrál jako rezident v klubu Aion v Lomnici nad Popelkou, se mu povedlo získat svoji první rezidenturu právě v tomto klubu. Zde se setkal se spoustou známých DJs a měl možnost si s nimi zahrát. Z těch nejznámějších to byli Loutka, Tráva, Kell z Quadrant sound systému, Josef Sedloň a nebo Duncan Forbes. Dále hrál v klubech Mazaný Kralíček v Plzni, u Dr.Maxe ve Vrchlabí, v Mnichově Hradišti, v Turnově a ve dvou menších klubech v Praze.

Nejraději ze všeho má však spíše soukromější akcičky, na kterých se při jeho hudbě lidé nejvíce pobaví. A přesně takové místo najdete v penzionu Teta Marta pod hradem Frýdštejn na Malé Skále u Turnova. Při jeho setech tam panuje skvělá atmosféra a on sám to považuje za nejlepší místo, kde hrál. Určitě to tam navštivte.

DJ Švestka už jednou v Liquidu hrál se svým kamarádem DJem Spinalem, ale od té doby uplynula spousta času. Útulné prostředí tohoto klubu určitě přispěje k tomu, abyste si lépe vychutnali jeho příjemný veselý set, kterým v pátek 21.května zahájí celou Dynamic Line a po dlouhé době se tak vrátí na místo činu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016