PARTYINFO

 

LET THE SUN SHINE IN…

Datum konání:
14.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Milk & Sugar (Milk&Sugar Recordings)
Popis:
start 22:00, vstup 290 CZK
 
 
Milk & Sugar
Ještě před jejich megaúspěšnými hity „Love Is In The Air“ a „Let The Sun Shine“ byli Milk&Sugar již renomovanými německými leadry House-Art.
 

Milk & SugarMilk & SugarJeště před jejich megaúspěšnými hity „Love Is In The Air“ a „Let The Sun Shine“ byli Milk&Sugar již renomovanými německými leadry House-Art. Jejich album „Milk & Sugar Recordings“ garantovalo top výsledky v hitparádách klubů po celé Evropě. Od jejich ocenění na German Dance Award (GDA) v roce 2000 a nejlepší DDC Act 2001, získali ještě více respektu za jejich remixy pro Samanthu Mambu, Myau  a také za hitovou verzi pro Robbieho Riveru - year-2000-smasher  (třesk roku 2000) „Bang“!

Posledními hity Milk&Sugar „Higher & Higher“, „Love Is In The Air“ a „Let The Sun Shine“ odstartovali poslední sezóny na Ibize, kde hráli jako support pro takové DJs jako je Roger Sanchez, David Morales, Full Intention a DJ Pipi (DJ v legendárním klubu Pacha). Nedávno Milk&Sugar dobyli Brazilské Dance Charts s jejich „Higher & Higher“, v Německu a Anglii se s hitem „Love Is In The Air“ umístili jako první v žebříčku Club chart a jako druzí v žebříčku Pop Dance chart. Mezitím rádio DJs pouštěli Milk&Sugar po celé Evropě a tím jim udělali jméno na mezinárodních žebříčcích prodeje ( např. Španělsko #14, Anglie #25 a Německo #33 za „Love Is In The Air“).

Milk & SugarMilk & Sugar nejsou pouze úplně zabookovaní jako producenti, ale každý víkend hrají v těch nejznámějších destinacích po celé Evropě, včetně Anglie, Španělska, Francie, Švýcarska, Německa a na nejžhavějších místech na pobřeží středomoří. Během jejich ročních promotion tours pro jejich vlastní „Disco House Compilation“ také samozřejmě hrají v nejlepších klubech na světě, např. ve slavném ´Space´na Ibize.

V současné době Mike „Milk“ Kronenberger a Steve „Sugar“ Harding pracují na dalších projektech s originálním zpěvákem Evergreenu z roku 1978 „Love Is In The Air“ – Johnem Paulem Youngem – a také s dalšími umělci. Pro jejich vlastní album už nahráli songy s Glenem Goldsmithem, Angie Brownovou, Frenchem Affairem, Darryl D´Bonneau a Sabrynaah Pope.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016