PARTYINFO

 

MOTTO:TECHNA 04

Datum konání:
01.05.2004 - sobota
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Dalo (Loktibrada, SK), Jury (Logic Promotion), Rusty Fox (JZDpromotion.cz), Papioil (JZDpromotion.cz)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
 
 
Line up
Motto:Techna 4
Téměř po půlroční přestávce opět ožívá valašskokloboucký club VestiBull a s ním i party "Motto:Techna" s pořadovým číslem 4.
 

Téměř po půlroční přestávce opět ožívá valašskokloboucký club VestiBull a s ním i party "Motto:Techna" s pořadovým číslem 4.

Tentokrát jsme si pozvali slovenského techno producenta a dje. Dala, sekundovat mu budou, kroměřížský dj.JURY a naši dva residenti Mottotechny, Rusty Fox a Papioil.
 
Dalo (Loktibrada/Standa/SK)

www.dj-loktibrada.net

Jury (Logic Promotion/CZ)
 
Narodil se 21. února 1977 v Kroměříži, kde i  vyrůstal a dodnes žije. S djingem začal v roce 1999. Inspirován zvuky MILENIA hraje pod agenturou House club 33/45 Promotion, byl rezidentem a zároveň jeden z pořadatelů akce Technogain v klubu Svět v Kroměříži. Pod touto agenturou vystupoval na několika regionálních akcích a zahrál si i po boku někteých Top Dj´s, jako např.: Orbith, Lucca, Toky, Agent, Kaisersoze.

V roce 2002 se stává Djem bookingové agentury Logic Promotion a získává si rezidenturu na pravidelné klubové noci Atmospheric. Jeho hlavní předností je univerzálnost hraní a svými zkušenostmi se dokáže přizpůsobit lidem a vystihnout jejich potřebu.Hraje tech-house a techno a jeho sety jsou přesné, promyšlené a velmi taneční.

Rusty Fox (JZDpromotion.cz)
 
Hraje od roku 1995 z CD kompilací. V roce 1997 přestoupil  na  vynily.Začínal v Břeclavi na parties Rave City 98,99, dále v Brně jako resident na Apokalypse 1,4,5,6,7,8,12 .Od 99 roku je residentem party Energy shake1-4 a také residentem klubů Vestibull (Valašské Klobouky) a Ságo (Slavičín).

Rusty Fox má za sebou i zkušenosti s hraním za hranicemi České republiky a to konkrétně v sousedním Slovensku, kde si získal popularitu a jeho hraní tam bylo tím pádem častější.Byly to kluby např.Vrtula(Považská Bystrica), Goa (Dubnica n./váhom), Lelloo(Trenčín), Kotva(Púchov). Při jeho pracovní přestávce v Německu, využil možnosti předvést své umění na tamní scéně, bylo to ve městě Bitburg, v tamním clubu EMPIRE pro 600.lidí. Odezva místních cluberů byla pozitivní.

Na Moravě Rusty Fox objezdil snad všechny kluby, které kdy měli co do činění s klubovou hudbou. Postupem času začal vystupovat v různých rádiích : Jih /Břeclav/, Kiss /Brno/, Kiss Publikum (Zlín) a v neposlední řadě na slovenských Fun Radiu /Bratislava/ a Frontinus /Žilina/…

Oblíbené labely : Olga+Josef,Numb,Bush,Antidandruf, Fylo, Dummies, PVC, Authentic….

Papioil (JZDpromotion.cz)
 
Ovlivněn italskou vlnou techna (rock Fm-techno land, FM4radio) a hip hopem (beastie boys, public enemy...) V r.1995 začínal hrát z CD nosičů, o rok později začal pořádat první housové večírky (No Aplaus), kde již roztáčel  gramofony.

Style: techno, house, acid

Labels: cluster, relief, stay up forever,bush, primate, bush, olga+jozef, elektrixx, missile, electracom...

V r. 1997 rezident akci Energy Shake 1-4 (snaha pozvednout party kulturu v našem regionu). V této době hraje prevažně po klubech na moravě (m-club Val.Meziříčí, Vsetín, Bobby-Brno, Zlin, Rožnov p.Radh, Luhačovice, Kroměříž...) Člen experimental hip hop projektu Exit for People, dnes jiz neexistujiciho.

Po založeni agentury JZD Promotion hrává na většině jejich akcí. Hraje také na Slovensku (Považska Bystrica-Vrtula, Dubnica). Jen pri zvlaštních priležitostech mixuje "haluškove sety" -minimal, ambient. Pozivan taky do radiových dance pořadů. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016