PARTYINFO

 

EXT.RAVA SESSION 001

Datum konání:
17.04.2004 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Marley
DJs:
Romana, Kumite, Lautek, Kmin, Harry
 
 
Ext.rava Session 001
Na sobotu 17.dubna 2004 si Vás dovolujeme pozvat na breakbeatovou party Ext.rava Session, v klubu Marley Ostrava, což bude pravidelný večírek DJského dua Lautek & Kmin a jejich hostů.
 

Na sobotu 17.dubna 2004 si Vás dovolujeme pozvat na breakbeatovou party Ext.rava Session, v klubu Marley Ostrava, což bude pravidelný večírek DJského dua Lautek & Kmin a jejich hostů.

Jako první se zde představí ve specialním breakbeatovém setu velmi pohledná olomoucká DJka Romana (ext-dust) a dále DJ Kumite a DJ Harry. Samozřejmostí bude projekt Ext.rava - DJ Lautek+Kmin na 4 gramce.

Tato party je součástí benefiční akce Den DJů, o které najdete více již brzy na stránkách http://www.zulu.cz.

Akce je součástí DJ týden 2004

Breakbeat - Pro některé je breakbeat chilloutovou záležitostí a pro některé vhodnou alternativou mezi housem, technem a třeba dnb. Pro nás je breakbeat progresivní hudební směr, z vlastní charakteristickou hopsavou energií. Proto si také myslíme, že stojí o náš a Váš zájem.
 
Ext.rava

Živý projekt DJského dua Lautek&Kmin, kteří kombinují hraní s používáním gramofonů jako hudebních nástrojů (tzv. turntablismus). Každé vystoupení je obohaceno o hosty z řad MCs, vokálistů, popř. i jiných DJů.

DJ Lautek (ext-dust ova)

Rezident klubu Fabric a občan města Ostravy, kde vystupuje již několik let a pořádá taneční párty. Poprvé se seznámil s gramofony a technikou mixu v roce ´93. Po seznamení s DJ Elvisem zakládají s dalšími EXT dust Crew. Zahrál si v klubech po celé republice a také na Slovensku.

Rezidentní nocí PLAY ve Fabricu se proslavil jako tech-houseový DJ, ovšem později ho uchvátil breakbeat a začal s Kminem pořádat breakovou noc BreaXone (2003). Jeho styl je velice progresivní a založený na tvrdé hutné bassové lince.

Zahrál si po boku slavných světových DJs, např. A.Freeland, Aquasky nebo BLIM. K nejoblíbenějším producentům patří: Aquasky, Freq Nasty, Krafty Kuts, DJ Quest anebo Backdraft. Oblíbené labely: Streetwise, Cyberfunk, Passenger...

DJ Kmin (ext-dust ova)

Breakbeatový DJ z Ostravy hrající již 6 let. S hudbou se poprvé setkal, když byl ještě malý a od té doby už nevyrostl. V dětství vyzkoušel krasobruslení, hru na klavír, malování a také herectví a tanec, ale nakonec skončil u své oblíbené hudby.  V roce ´99 byl draftován do EXT dust Crew.

Ze začátku hrál house a hlavně speed garage, která jej přivedla k 2stepu a breakbeatu. Má také rád hip-hop, rock, funky, dnb a to vše se odráží v jeho setech. Jsou rychlé, tvrdé a hopsavé, doprovázené tanečními kreacemi. Přizpívá také na internetové stránky zulu.cz a breakbeat.cz.

Hrál v mnoha klubech po republice (Roxy, Fabric, Barumba...). Nejvíc si chválí hraní s Aquasky na jejich tour po České Republice.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016