PARTYINFO

 

TECHNOLOGY

Datum konání:
08.05.2004 - sobota
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Haana, Berry, eF, Disharmonic, Loudspeaker, Felix
Info:
http://www.ytp.cz
vlcekt@inf.upol.cz
Popis:
hairdesign, videoanimace, španělský fotbálek, gogo dancers
start 20:00, end 5:00, vstup 70 CZK
 
 
Olomoucká Technologie
Techology je název party, která se bude konat 8.května v Olomouckém Appetit Music Clubu (AMC, bývalý S-klub). Tento večer zde vystopí šestka DJů.
 

Techology je název party, která se bude konat 8.května v Olomouckém Appetit Music Clubu (AMC, bývalý S-klub). Tento večer zde vystopí šestka DJů.

Jmenovitě Haana (Boca Juniors), který pravidelně hrával v bývalém klubu Barumba, pravidelně hraje na parties jako je Impact, Future Factory, Radiation. Další, DJ hrajicí pod hlavičkou Boca Juniors je oblýbený DJ eF (Boca Juniors), který hraje velmi často po boku Haani.

Oba dva hrají inteligentí a promyšlené techno, ale pokud na to přijde, dokáží rozválcovat úplně každého. Z Rýmařova nám svůj um přijede ukázat DJ Berry, který hraje hodně tvrdě a svižně. Dále na seznamu najdeme Loudspeakra (Uz-Back), který si prošel hodně styly, ale techno je jeho největší záliba, Disharmonic (YT Promotion) hrající pestré, krátké a přímé mixy vás roztančí hned v úvodu.

Nakonec nesmíme zapomenout na Pardubického DJe Felixe (YT Promotion) jehož oblíbené placky jsou od Rumenige, Marco Bailey, Umek, Chris Liebing, takže se máme na co těšit!

Party se rozjíždní v 20:00 a končí v 5:00 ráno. Kromě kvalitní muziky se můžete těšit na hairdesign, videoanimation, gogo dancers a španělský fotbálek, prostě party jak má být a cena 70,-Kč za vstupné určitě potěší!

Více informací na www.ytp.cz.

 
Technology

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016