PARTYINFO

 

HIP HOP KEMP

Datum konání:
15.08.2004 - neděle
Místo konání:
Hradec Králové - Stříbrný rybník
DJs:
Wildchild, DJ Romes, 7L, Esoteric, Promoe, Supreme, DJ Large, Killa Kela, MC Trip, DJ Skeletrik, Demigodz, DJ Vadim, Yarah Bravo+Blu Rum13+DJ Woody, Blade, DJ Tigerstyle, Defisis, Task Force, Dark Circle, Alien Army, Torch, DJ Lamont, DJ Grazzhoppa, Bankos, O.S.T.R., WWO, Texta, Total Chaos, Deph Joe, Věc, DJ Jazzy, ZW Cirkus, Syndrom Snopp, Index, Amo, H-16
Live:
PSH, Kontrafakt, Indy+Wich, Naše Věc, De Fuck To, Super Crooo, Prago Union, Jižní Pionýři
Popis:
3. ročník
vstup na místě 550 CZK
Náš komentář: Tento největší domácí hiphopový svátek byl přesunut z pardubického koupaliště o několik kilometrů dál, k Stříbrnému rybníku poblíž Hradce Králové. Line-up se jen hemží zahraničními hvězdami a ani z lokálních raperů nebude chybět nikdo důležitý, takže není co řešit... Pokud se vám loni tolik líbil DJ Vadim, těšte se letos na nášup!
 
 
Shrnující informace (navigace + mapka areálu) Detailní časový line up letošního Hip Hop Kempu Poslední týden zvýhodněného předprodeje FAQ - odpovědi na nejčastější dotazy
Radio 1 se představí na Sázava Festu a Hip Hop Kempu
Radio 1 se letos během letošních prázdnin rozhodlo své jméno spojit se dvěma hudebními festivaly – Hip Hop Kempem a Sázava festem. Zatímco Sázava fest, který se uskuteční ve dnech 5. až 7. srpna, nabídne pestrou směsici žánrů, Hip Hop Kemp (13. – 15. srpna) se bude soustředit především na hip hop ve všech jeho podobách.
 

Čtvrtý ročník multikulturního festivalu Sázava fest se uskuteční již tradičně v areálu Ostrov a přilehlých loučkách ve městě Sázava u Benešova. Letošní ročník je ve znamení sloganu “3 dny a 3 scény”. Sázava fest představí žánrově pestrý program, v němž nebude chybět například vystoupení Dana Bárty s projektem Illustratosphere, Tata Bojs nebo Southpaw.

Stage Radia 1 bude stát mimo hlavní pódium v prostoru kempu pro návštěvníky a během celého festivalu bude přístupná za speciální snížené vstupné 100 Kč/den. Dění na pódiu Radia 1 bude po celé tři dny moderovat DJ Kaya, který na Radiu 1 připravuje známý pořad Reggae Klub.

Žánrově je pódium Radia 1 rozděleno do tří stylů – čtvrtek patří kytarové hudbě (Iné Kafe, Znouzectnost, Chiki liki tu-a, Gaia Mesiah, Jaksi Taksi, Suffer, Clou, Selfish, No Side, Apple Juice, Workshop), pátek world music (Gothart, Traband, Bengas, Terne Čhave, Moberk Ensemble, Eggnoise, Létající koberec), sobota bude ve znamení reggae a ska (Sto Zvířat, Ti Di Ta De, Fast Food, Nana Zorin, Tam Tam Orchestra a další).

Sázava festu se bude Radio 1 ve svém vysílání věnovat především v týdnu od pondělí 2. srpna, kdy proběhne také 5 dní se Sázava festem.

Letošní Hip Hop Kemp proběhne již tradičně v polovině srpna – od pátku 13. do neděle 15.8. a nabídne několik pódií včetně stanu Radia 1. V něm se během tří dnů vystřídají moderátoři Radia 1 doplnění některými známými českými hip hopovými DJ´s, mezi kterými budou například Orion nebo Wich. Radio 1 budou se speciálními hip hopovými sety reprezentovat Babe LN, Béla Nemeshegyi, DysMartin, Jirka Šteffl či Filip Týc. Mezi zajímavé bude rozhodně patřit také vystoupení Bastard DJ´s Jany Kománkové a Ondřeje Formánka, kteří na Radiu 1 uvádějí pořad Bastard Pop. V pátek a sobotu se ve stanu Radia 1 bude tančit od odpoledne až do druhé hodiny ranní, v neděli se bude končit úderem půlnoci. Od 9. do 13. srpna proběhne na Radiu 1 5 dní s Hip Hop Kempem, během nichž bude možné soutěžit o vstupenky na festival a další zajímavé ceny.

Aktuální informace o festivalových pódiích Radia 1 najdete na www.radio1.

Sázava fest: 5.-7.8.2004, Sázava, areál Ostrov, www.sazavafest.cz

Hip Hop Kemp: 13.-15.8.2004, Autokemp Stříbrný rybník - Hradec Králové - Malšova Lhota, www.hiphopkemp.cz

Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM  nebo po internetu na www.radio1.cz.

 
Denní line up Hip Hop Kempu zveřejněn Nejlevnější lístky po celý květen Hip Hop Kemp 2004 na Stříbrném jezeře Spuštěna nová verze webu Hiphopkemp Hip hop kemp 2004 – první jména vystupujících

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016