PARTYINFO

 

TECHNO FACTORY

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Toky (SK), Cool, Peetr Cook & new talents
Popis:
vstup 99 CZK
 
 
Techno factory
Po řadě vydařených akcí zaměřených na nemainstreamové styly jako drum´n´ base nebo tech-house, přichází agentura Mountaingate s dalším dílem klubovek.
 

Po řadě vydařených akcí zaměřených na nemainstreamové styly jako drum´n´ base nebo tech-house, přichází agentura Mountaingate s dalším dílem klubovek s názvem Techno factory.

Pozor!!! V pátek 16. 4. 2004 se bude klub Továrna Jilemnice otřásat v rytmu pořádného techna.  Přichází noc, na kterou se tak těšíte, noc plná progresivních beatů, přesných mixů, gradujících nájezdů, ale hlavně skvělé klubové atmosféry.

Do varu Vás nejprve dostane Dj Cool, který je již stálou rezidentní tváří těchto nocí. Věřte, že svým mistrovským stylem dokáže roztancovat všechny. Vsadím se, že začne pařit i ten starý soustruh v koutě:o)

Po něm převezme taktovku Dj Toky, jehož druhé jméno by klidně mohlo  být Bůh techna. Poklidnou rajskou hudbu od něho ale nečekejte, protože Vás nenechá ani na chvilku oddechnout a jeho slovenský techno nářez ocení nejen každý fanda tohoto stylu.

Ránem vás pak provede Dj Peetr Cook, jeden ze slibných Djských talentů  našeho regionu. A že  Vám i to je pořád málo...

tak v tom případě jsou tu New talents aneb Techno pěchota, kteří prošli přísným konkurzem před porotou. A že i vy chcete být technostar?…tak možná příště, protože tentokrát je již vše uzavřeno. Kdo že to vlastně bude, však se nechte překvapit... Takže nezapomeňte hlasovat a to nejlíp osobní účastí  16.4.2004 v klubu Továrna Jilemnice:o)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016