PARTYINFO

 

30+30+30+3=93

Datum konání:
23.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Groof (White&Round), Dan Cooley (R1, Clubber.sound), Dys-Martin (Vivacity)
Popis:
Face (Techno.cz), Mataro, Květa.K (Strobe) a Face 2 Face slaví narozky!
start 21:00, vstup zdarma, pohoštění
 
 
30 + 30 + 30 + 3 = 93!
Pouze jedna matematická rovnice? Nikoli! Ta čísla dávají dohromady aktuální věk, který si žádá mohutnou oslavu.
 

Pouze jedna matematická rovnice? Nikoli! Ta čísla dávají dohromady aktuální věk, který si žádá mohutnou oslavu. Oslavencem však tentokrát není třiadevadesátiletý stařeček, ale tři mladí pánové, které dohromady spojuje podobné hudební cítění a také čtyřčlenná parta, kombinující houseové desky s živými nástroji.

Perkusista Mataro se narodil na Apríla roku 1974, o tři dny později poprvé na maminku zakřičel v Děčíně budoucí DJ Květa.K a 22.4., tedy ve stejný den jako velký Vladimír Iljič Lenin (jen o malinko později), jsem juknul na svět já, pisálek Myclick. Když jsme 1.4. roku 2002 vystoupili poprvé společně s Face 2 Face v klubu XT3, ani jeden z nás tehdy netušil, že naše muzicírování nabere takové otáčky a že nás to tolik chytne... První dubnový den pro nás znamenal start už třetího roku fungování a pevně věříme, že těch výročí bude ještě moc.

Uznáte sami, že už jen tohle si pořádné bujaré veselí zaslouží a slavit se bude až do rána. Kde? Tam, kde to máme všichni rádi - na houseboatu Bukanýr! Kdy? V pátek 23.4. už od devíti večer! A koho jsme si pozvali? Ty, kteří nám svým vybraným vkusem vyhovují a jsou zárukou dobré nálady na vltavských vlnkách, tedy: DJs Dan Cooley, Groof a Dys-Martin. Budeme moc rádi, když se zastavíte na kus řeči, kus chlebíčku, nebo kus času - třicátiny se slaví jednou za život a rádi si je užijeme právě s vámi.

S dárky to nepřehánějte - šatřete na letní fesťáky! :)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016