PARTYINFO

 

DRAKSTATION

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Dylan (Renegade Hardware, UK), Koogi, Stanzim, Yukimura, Igraczech, Suki, Rido, Hellium, Dub
Info:
http:// www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 150/200 CZK
 
 
Rozhovor s Dylanem Zahájení předprodeje na Drakstation Drakstation
DJ Dylan
DJ Dylan je dj, producent a majitel labelů Freak, Obscene, Cylon. Drží se na vrcholu drum&bassu již dlouhou dobu a je stálicí na jednom z nejkvalitnějších labelů součastnosti, Renegade Hardware.
 

DylanDJ Dylan je dj, producent a majitel labelů Freak, Obscene, Cylon. Drží se na vrcholu drum&bassu již dlouhou dobu a je stálicí na jednom z nejkvalitnějších labelů součastnosti, Renegade Hardware.

O hudbu projevil větší zájem při nástupu elektra, kdy začal míchat dohromady desky na páru starejch gramců.Prošel hudebním vývojem přes elektro,hip hop, house až objevil svůj životní styl Drumandbass.

Dylan vystupoval na několika radiích se svým dlouholetým kamarádem B-Keyem. Jejich šou byly známé skvělými tracky a jejich smyslem pro humor. Poté se Dylan rozhodl využít své zvrhlosti a zapůjčil si peníze na první studiové vybavení.

Veškerý svůj volný čas pak věnovali s B-Keyem tomu, aby se naučili mašinky pořádně ovládat. Povedlo se jim dát dohromady pár celých tracků, které si poslechl Danny Break a to vedlo k jejich prvnímu vydání.

Dylan vycítil příležitost a začal produkovat pecku za peckou.Mezi ně patří hymny jako Need you know na které spolupracoval také jeho stájový kolega Ink, dále TheInferno EP,Dominion,Penitentiary atd.Vydává na velice prestižních labelech jako je již zmíněný  Renegade Hardware, Outbreak,Timeless, Moving Shadow, Droppin Sciance, Architecture, Fuze, Biotic…

Jako producent spolupracoval například s  Technical Itch /se kterým nyní chystá  album Technical Freaks/, Tracem/DSCI4/D-Kayem, Loxy a Keaton nebo Friction.

Jeho osobitý styl si můžete vychutnat na pravidelných nocích Renegade Hardware v The Endu dále přes USA, Jížní Afriku, Evropu, Puerte Rico a nyní také u nás.
 
Dylan má velice široký výběr od temných skladeb až po epický hitovky  a neskutečné amenovky. V součastné době rozjíždí podlabel Obscene recordings kde jako první vyjdou tracky od B-Keye Real world a Enochian Keys.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016