PARTYINFO

 

DRAKSTATION

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Dylan (Renegade Hardware, UK), Koogi, Stanzim, Yukimura, Igraczech, Suki, Rido, Hellium, Dub
Info:
http:// www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 150/200 CZK
 
 
Rozhovor s Dylanem Zahájení předprodeje na Drakstation
Drakstation
V pátek 28. května se v žižkovském klubu Matrix koná party Drakstation, na které se poprvé v Čechách představí dj Dylan, producent, dj a majitel labelů Freak, Obscene a Cylon.
 

V pátek 28. května se v žižkovském klubu Matrix koná party Drakstation, na které se poprvé v Čechách představí dj Dylan, producent, dj a majitel labelů Freak, Obscene a Cylon. Dylan je na vrcholu drum&bassu již dlouhou dobu a je stálicí na Renegade Hardware, jednom z nejkvalitnějších labelů součastnosti.

Na Drakstation s ním na hlavní stagi vystoupí dj Koogi (Shadowbox), dj Rido (JS crew), dj Hellium (JS crew) a dj Suki (resident Drumstation). Druhá stage bude věnována oldschool drum&bassu, který na gramcích roztočí dj Stanzim (Roxy), dj Igraczech (Kaktus rec.), dj Yukimura (Sound One) a dj Tulku (Czajovna). Hudební produkci doplní speciální dekorace a videomix, o který se postará vj Sheba (Phase crew).

Drakstation se koná v rámci Drumstation drum&bass série, která právě v květnu s Dylanem oslaví jednoleté výročí. V prvním roce série se uskutečnilo 7 akcí a představili se djové z Rakouska, Holandska, Švýcarska, Anglie, Slovenska, Moravy a samozdřejmě také z Čech.

Drakstation spolupořádá Červený Drak, speciální červené pivo, které vyhlašuje u příležitosti Drakstation soutěž: „Každý, kdo přinese 6 zátek od piv Červený Drak nebo Black Drak vyhrává a může si vybrat jednu z cen (triko Červený Drak, radio, baterka, pivo)!“ A kdo na akci vypije tři Červené Draky, čtvrtého dostane zdarma!

Dále se na akci podílí Badpoint a Js crew.

Ukázky z Dylanovi dílny, novinky a detaily o Drakstation se dozvíte na webové adrese: www.badpoint.cz/drakstation

 
DJ Dylan

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016