PARTYINFO

 

HOUSE FORMULA

Datum konání:
29.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Loutka, Rai, Blond
2. stage: Lana, Sla:vek, Drahota
Info:
http://www.matrixklub.cz...
Popis:
open: 20:00, vstup 100 CZK
 
 
Profily DJs + Line-up
House Formula
Novou klubovou noc, zaměřenou na house music najdete od května v žižkovském klubu Matrix.
 

Novou klubovou noc, zaměřenou na house music najdete od května v žižkovském klubu Matrix. První vydání bude v sobotu 29. května a zahájí je osoba nejpovolanější – dj Loutka.

House Formula chce otevřít cestu k houseové hudbě širokému spektru posluchačů a zbavit jí nálepky snobismu. House Formula bude hlavně o kvalitní muzice, dobrém zvuku a otevřené klubové atmosféře. K tomu přispěje i prostředí klubu Matrix, taneční parket, boxíky na sezení, zdejší přátelské ceny a i cena vstupného jen 100 Kč.

Tento víkend zároveň klub Matrix slaví jednoleté výročí otevření a návštěvníci se mohou těšit na různá překvapení, oslava bude probíhat na dvou stagích!

Na hlavní stagi vystoupí djové Loutka (jpa), Blond (puzzle) + Lucas Ross (guitar, f2f) a Rai (roxy), druhá stage bude ve znamení zábavy s fůzí breakbeatu a house. Hrát zde budou djové Lana (bukanyr.cz), Drahota (twm) a Sla:Vek (breakbeat.cz).

Zvuková aparatura Matrixu bude na tuto noc vylepšena zvukovými inženýry od Quadrant sound systému.
A navíc: Smirnoff Ice pro Vás přichystal soutěž, ve které je možné vyhrát hodinky, triko House Formula, lahvičky Smirnoff Ice a samozřejmě vstupenky na tuto akci. Stačí včas odpovědět na 2 otázky.

Soutěž a další informace hledejte na webu akce:

www.matrixklub.cz/formula

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016