PARTYINFO

 

GATE

Datum konání:
24.04.2004 - sobota
Místo konání:
Teplice - Palm Beach
DJs:
LayDee Jane, Petr Holman (Moonlight Prod.), Michal Jirák, De Luks
Info:
http://www.petrholman.cz
djholmi@atlas.cz
Popis:
vstup 150 CZK
 
 
Last info a line-up Michal Jirák na Gate zahraje live! Rozhovor s LayDee Jane
Gate
Tranceová rezidentní party dj Petra Holmana se po návštěvě na Slovensku vrací 24. dubna do Čech, tentokrát severních – do klubu Palm Beach v Teplicích.
 

Gate 1Tranceová rezidentní party dj Petra Holmana se po návštěvě na Slovensku vrací 24. dubna do Čech, tentokrát severních – do klubu Palm Beach v Teplicích. Od večera až do časných raních hodin uslyšíte opravdový trance v podání tranceových specialistů.

Hlavní hvězdou noci bude česko-švýcarská djane LayDee Jane. Petr Holman si jí na Gate pozval už po několikáté, je tedy na místě otázka proč: „ LJ jsem si poprvé pozval na Gate do klubu Industry 7. června 2002. Už tehdy dovedla vytvořit vynikající atmosféru. Je úžasně spontánní a hlavně hraje pro lidi. Navíc její sety jsou stále lepší a lepší a taky se nám spolu dobře hraje. Nevidím důvod měnit něco, co se osvědčilo, a to znamená, že to rozhodně není poslední Gate, na kterém LayDee Jane hraje.

Naopak, ve spolupráci s ní v rámci mých rezidentních parties chci pokračovat. Už teď je vlastně LJ dalším LayDee Janerezidentem,“ říká Petr Holman. LayDee Jane se do Čech stále ráda vrací a stále raději tady hraje, protože tu má spoustu příznivců, dokonce i několik fanklubů. Na dubnový Gate v Teplicích  proto připravuje vyloženou lahůdku – speciální tříhodinový upliftingový set. Dalším hostem bude dj, jehož jméno se objevuje plakátech už hezkou řádku let a jehož si možná někteří pamatují třeba z rádia Bonton – dj Michal Jirák. Je to vynikající muzikant, který nejen skvěle hraje, ale produkuje také vlastní muziku, dokonce i filmovou. V jeho setech můžete slyšet více žánrů, ale trance zůstává stále jeho nejoblíbenějším stylem. V jeho archivu najdete snad všechny desky „ze zlatého tranceového fondu“ a můžete si být jisti, že v Palm Beach jich pár uslyšíte. Michal býval rezidentem klubu Industry po celou dobu jeho existence.

LayDee JanePo zrušení klubu začal pracovat na dalších hudebních i jiných projektech a hrát ho dnes můžete slyšet jen vzácně. Také proto je jeho vystoupení na party Gate  očekáváno s velkým zájmem. Na line-upu se vedle LayDee Jane a Petra Holmana už poněkolikáté objevuje také další jméno - dj De Luks.  Kdo je tento tajemný muž doprovázející téměř vždy LayDee Jane na cestách?

Odpověď je jednoduchá: je to její manager. I on hraje rád trance, ale spíše v jeho progressivnější podobě. Jak sám říká, nejraději má desky od anglických producentů. Podle line-upu je v tuto chvíli jasné, že příznivci trance si tohoto svého oblíbeného stylu užijí 24. dubna na party Gate v klubu Palm Beach v Teplicích rozhodně více, než na mnohých velkých parties, kde se promotéři drží zaběhaného schématu: jedna zahraniční tranceová hvězda + čeští dj, kteří nemají s trancem nic společného.

Přidáme-li k tomu vynikající zvuk „z dílny“ Igora Patakyho, laser a dvě obrovská projekční plátna, na kterých uvidíte po celou noc speciální projekci vytvořenou k této příležitosti, máme tady party, která má šanci stát se jednou z těch, na které se nezapomíná.

Info:

www.laydeejane.com
www.petrholman.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016