PARTYINFO

 

FUTURE HOUSE

Datum konání:
01.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Resort
DJs:
Rai (roxy booking) & Dan Cooley (clubber.sound, radio 1)
Live:
Face 2 Face
Popis:
start 21:00, vstup zdarma do 23:00
 
 
Byl pozdni vecer – prvni maj – vecerni maj – byl lasky cas... Rozhovor s DJs
Future house
Tato noc je plná nejen futuristického houseu, pulsujících basových linek, příjemně emotivních ploch a dobře stravitelných beatů. Residenty FH se stala dnes už sehraná dj-ská dvojice Rai & Dan Cooley.
 

Line up:

21:00 – 22:30  Rai
22:30 – 23:30  Dan Cooley
23:30 – 01:30  FACE 2 FACE live!
01:30 – 02:30  Rai
02:30 – 04:30  Dan Cooley & Rai


Noc plná nejen futuristického houseu, pulsujících basových linek, příjemně emotivních ploch a dobře stravitelných beatů. Residenty FH se stala dnes už sehraná dj-ská dvojice Rai & Dan Cooley.

Oba pánové se mohou pochlubit sehraností, pestrými sety a vystoupením po boku mnoha světových hvězd jako jsou třeba: John Digweed, Seb Fontaine, Justin Robertson, Phil Kieran, Layo&Bushwacka!, Slam, Paul Rogers, JayDee, Omid 16B …

Rai má na svém kontě i vlastní tvorbu v podobě tracků jako: Lhasa, How Do You Feel?, Deep Rotation nebo nejnověji Singers a Morning Dreams. Jeho styl se dá zařadit do škatulky progressive house, případně future house a Raiovo umění pracovat s publikem je více než zřejmé.

Dan Cooley oblažuje posluchače Radia 1 na vlně 91,9fm už dobrých 8 let a jeho pravidelné místo na této frekvenci je každé pondělí a pátek dopoledne. Právě páteční dopoledne se můžete setkávat s řádnou porcí taneční hudby, včetně vinylových novinek.

Jeho sety bývají ukázkou pestrosti současné taneční hudby, i když FH sety jsou více vyhraněné právě pro tuto noc.

Face 2 face, živý projekt, který se zásadně etabloval na poli naší taneční scény a výraznou měrou tak pravidelně přispívá k oživení akcí.

Těšit se můžete na houseové spodní beaty, kterými vaše uši pohladí DJ FACE, za vydatného přispění saxofonu /HodJohn/, kytary /Lukas Ross/, percusí /Mataro/ a hlavně křehké vokalistky Red Beast. Face 2 Face jsou agilní i na svém webu: www.face2face.cz.

Ještě jednou připomínáme možnost vstupu do 23:00 zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016