PARTYINFO

 

RNB PARADISE

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
Orion & Wich, Bílej, Rikardo, Dubolino
 
 
Face to Face – Summer is calling
Léto se blíží a klub Face to Face dává vědět o nových pochystávkách v rámci svých pátečních akcí RNB Paradise.
 

Léto se blíží a klub Face to Face dává vědět o nových pochystávkách v rámci svých pátečních akcí RNB Paradise.

Nejprve novinky v provozu klubu. Blíží se letní měsíce plné horka a v klubu je zbudován nový bazének s vodopádem na terase. Po všech úpravách, bude i možnost koupání, tak si při nejteplejších nocí nezapomeňte plavky.

Otevřena je samozřejmě i terasa, která v obzvláště teplých měsících pomáhá provětrat dusné ovzduší tanečního parketu. Vstupné zůstává i nadále ve stejné cenové hranici. Holky zdarma a kluci za 99. Pouze na vybrané akce budou muset zaplatit i holky. A jsou tady čtyři specielní akce vybrané během předprázdninové sézony v květnu a v červnu.

21.5. pá – Orion a Wich + djs Bílej, Rikardo a Dubolino

Je tu někdo kdo by neznal jednoho z praotců českého Rapu? Orion spolu s djem Wichem Vám zahrají jako sehraná dvojice djs. Máte se na co těšit. Doplní je ještě rezidentní team djů, kteří celou noc RNB Paradise vybudovali – djs Bílej, Dubolino a Rikardo. Na tuto akci je klasické vstupné – holky zdarma a kluci za 99.

4.6. pá – Afrika Islam special Hip Hop Show

Slavný syn, ještě slavnějšího otce. Člen slavné Rocksteady Crew, Afrika Islam syn Afrika Bambaaty přijíždí do Face to Face s real hip hop show. Můžete čekat dj set plný Rapu až Electra, doplněný živým projevem Afriky a spoustou umění turntablismu. Akci doplňí tradičně rezidenti djs Bílej, Dubolino a Rikardo. Vzhledem k velkým nákladům na tuto akci a také s ohledem na kvality Afriky je vstup pro holky 50 a pro kluky 150,-.

11.6. Pá – Party Důchodec

A je tady akce, která má vysoké ambice co se týká rekordů v Guinessově knize. Na této akci zahraje pravděpodobně nejstarší dj nebo spíš pouštěč. Dj Unkas což je jeho bývalá přezdívka ze skautského klubu druhé světové války. Pouštěč Unkas je dědečkem dje Bílého, babičkou dje Dubolína a strejcem dje Rikarda a rozhodně mu nemůže nikdo upřít, že by nešel s dobou a byl jen zapšklým parkovým důchodcem. Je mu již 80 let, ale show předvede jako jura. Dokonce si zakoupil i hiphopové oblečení a začal se již učit hrát. Můžete očekávat velký cirkus, a o to tady jde, pouze o zábavu. Nenechte si ujít dje Důchodce. Pokud patříte mezi intelektuály a sledovače mixů, raději nechodťe. Holky jako tradičně zdarma a kluci 99. Doplňí djská sestava rezidentů.

25.6. pá – Bikiny Party

Na této akci proběhne křest prvního a také posledního Beaxova alba Return of the Dietra. Beax alias rezident dj Bílej si na křest pozval své kamarády Gipsyho ze Syndrom Snopp a Henryho D. Bude to jediné live vystoupení Beaxe, protože jeho deska nemá žádné komerční ambice, ale jedná se spíš o splnění svého snu a zhmotnění jeho života při tvorbě RNB Paradise Party. Deska je určena pro spoustu Beaxových přátel, ale zakoupit si ji na webu bude moci každý. Co je ale opravdouvou specialitou akce? Tzv Bikini Party. Každá holka, která přijde alespoň v horním dílu od bikin, dostane vstup zdarma a k tomu koktejl na baru. Už teď se těšíme na spoustu krásných holek v bikinách, které se svíjejí do rytmu Blackmusic a koupají se v našem bazénku na terase. Přijď se na to podívat. Tato sexy nabitá noc je předzvěstí prázdninové horké sezóny.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016