PARTYINFO

 

GROOVE BOX PARTY II

Datum konání:
08.05.2004 - sobota
Místo konání:
Bělá pod Bezdězem - Sokolovna
DJs:
Orbith, Josef Sedloň, Skipworker, Wizard & X-Ter DJ Team
Popis:
techno versus electro night
start 21:00, end 05:00, vstup 100 CZK
 
 
Rozhovor s Josefem Sedloněm
Groove Box Party II
Music club Sokolovna a Rádio Kiss Delta Vás tímto zvou a oznamují pokračování party Groove box. První mejdan s tímto názvem kde vystoupili v neopakovatelném setu jak DJ Tráva tak i Marek Řeřicha navštívilo přibližně 250 v drtivé většině spokojených lidí.
 

Music club Sokolovna a Rádio Kiss Delta Vás tímto zvou a oznamují pokračování party Groove box.

První mejdan s tímto názvem kde vystoupili v neopakovatelném setu jak DJ Tráva tak i Marek Řeřicha se uskutečnil 7.2. a navštívilo jej přibližně 250 v drtivé většině spokojených lidí.
      
V prostoru Music klubu Sokolovna ve Bělé pod Bezdězem se uskuteční párty Groove box II., tentokrát se zaměřením na styly electro, electro tec house a techno.

Na druhé noci s názvem Groove box je potvrzen booking Djů Orbitha (Bassline) a Josefa Sedloně (Roxy booking). Sestava doplněná o Dje Skipworkera (G Productions) a Wizarda s Djem X-terem opět slibuje výlet od skutečné House Music přes tec house a electro až po skutečnou techno jízdu.

Groove Box je stále novou nocí v okresu Mladá Boleslav která se bude konat s intervalem cca 1až 3 měsíců a bude stylově převážně pokrývat Tec house a techno přičemž počítáme s tím že by prostor měli časem dostat i perspektivní mladé tváře.

Party dostane správnou šťávu se zcela novým interiérem (osvětlení, posezení atp.), výkonným sound systémem a atmosféru umocňujícím zeleným laserem.

Návštěvníky jistě potěší přijatelné ceny, kulečník nebo točené pivko a dost místa na parkování. Sokolovna ve Bělé pod Bezdězem je tradičním místem kde se již několik let pořádají pravidelné diskotéky a koncerty.

Sokolovna ve Bělé je prostorem s kapacitou cca 200 až 300 lidí a nachází se téměř v centru města za náměstím ve směru k Bezdězu nebo na Českou Lípu. vzdálenost od Mladé Boleslavi je cca 10 km ve směru na Českou Lípu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016