PARTYINFO

 

ELEMENT HOUSE

Datum konání:
01.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
David Bowles (kendok studio), Maxx (white&round), Glide (white&round), Groof (white&round)
Popis:
do 23:00 vstup zdarma
 
 
Element House
Na večer prvního květnového dne si Roxy promotion připravilo párty Element House, naplánovanou jako jednoznačně příjemný houseový mejdánek.
 

Lineup:

22:00 - 00:00 Craig Hampson
00:00 - 02:00 Groof
02:00 - 04:00 Maxx
04:00 - 06:00 David Bowles


Na večer prvního květnového dne si Roxy promotion připravilo párty Element House, naplánovanou jako jednoznačně příjemný houseový mejdánek. Všichni čtyři pozvaní DJové mají totiž hudební cítění nadmíru zajímavé a jsou tak příslibem navození toho neopakovatelného párty feelingu, který správné house párty mají. (A kterého v současnosti už, popravdě, tolik není.)

Kdo že nám to tedy bude hrát?

Nadějný Maxx s klasickým hudebním vzděláním je specialistou na energičtější a více funky sety, Groof zase mistrem příjemné atmosféry v níž se cítíte moc dobře. Z Anglie pocházející Craig Hampson už má za sebou 15 let DJských zkušeností a jeho sety tak jsou zralou a zábavnou kombinací aktuálního funky, deep, tech a progressive houseu, okořeněného klasickými oldschoolovými tracky. Čtvrtým DJem pak bude v Čechách již dlouho žijící francouz David Bowles, jehož kvality jsou ověřené mnoha hraními po celé republice i za hranicemi.

A aby si prvomájový večírek mohl užít opravdu každý, je první hodinu po otevření (tedy do 23:00) vstupné za všehovšudy 0,- CZK.

Tedy 1.5.2004 od 22:00 v klubu Roxy základní houseový mejdánek; house music - something for your mind, body and soul.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016