PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
10.05.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, Deny, Groove Dan
Chillout: Yannick, Bosch-K
Live:
Khoiba
Popis:
vstup zdarma
 
 
Free Mondays
Druhé květnové Free mondays se bude křtít, stylově obtížně škatulkovatelná, pražská formace Khoiba se po dvou kritikami ceněných singlech (Dilemma (2002) a That reason (2003)), rozhodla vydat svoje debutové album, které spatří světlo světa pod název ‚Nice traps‘.
 

Druhé květnové Free mondays se bude křtít, stylově obtížně škatulkovatelná, pražská  formace Khoiba se po dvou kritikami ceněných singlech (Dilemma (2002) a That reason (2003)), rozhodla vydat svoje debutové album, které spatří světlo světa pod název ‚Nice traps‘.

Základ Khoiby, coby jednoho z nejvýraznějších projektů nastupující generace tvoří „přátelští odpadlíci“ z úspěšných Roe-deer Ema Brabcová (zpěv, klávesy, muzika aj.) spolu s Filipem Míškem (kytary, klávesy, muzika aj.), tedy většinový autor hudby i aranží spolu se snad nejvýraznější frontwomankou nastupující generace.

Khoiba se zúčastnila nejednoho festivalu a předskakovala kapelám a projektům jakými jsou například Wide open cage nebo Sea and The Cake. I djský lineup bude mít rozhodně co nabídnout – djové Chris Sadler, Deny a Groove Dan spolu s Yannickem a Bosch-Kou v chilloutu, zajistí rozjetou i klidnější zábavu až do ranních hodin.

Takže Khoiba, Křest ‚Nice traps‘ a pět djů už v pondělí 10.května! Klub je otevřen od 19:30 a vstup samozřejmě zdarma. 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016