PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
D-Bridge (Bad Company), Ghonzales (roxy resident) vs. Babe LN (roxy booking), Larry+ (signall, SK), MC Adrenalin
breakbeat chill-out: Ottoman & Wokurka (Tchendos DJs)
Popis:
start 22:00
 
 
Bush
Tak se dočkala i Bush. Po několika úspěšných návštěvách jednotlivých členů Bad Company v České republice, konečně zavítá i jeden z členů této slavné crew i do Roxy.
 

Tak se dočkala i Bush; po několika úspěšných návštěvách jednotlivých členů Bad Company v České republice, konečně zavítá i jeden z členů této slavné crew i do Roxy.

Darren White aka D-Bridge, tvoří spolu s Jasonem Maldinim, Danielem Steinem (Fresh) a Michaelem Vojcickým (Vegas) projekt, který není potřeba sáhodlouze představovat; kromě tun vlastních tracků, remixů a kooperací jsou také zodpovědní za web www.dogsonacid.com - snad nejrozsáhlejší diskuzní fórum o hudbě a především za tvář současného drum’n’bassu, kterou svým přístupem a hudbou ovlivnili možná víc než sami tuší.

D-Bridgeovo djský um podpoří jednak jezdec ze Slovenska, dj Larry+  (signall sk) a také resident Bushe Ghonzales, který si střihne set spolu s Babe LN a s MC Adrenalinem. V breakbeatovém chilloutu vystoupí odborníci na slovo vzatí – Ottoman a Wokurka, dva zkušení ‚brejkaři‘ tvořící duo The Tchendos.

Akce, na které budou ke slyšení ‚řeznické‘ kousky prokládané i klidnějšími vinyly,  začíná jako obvykle ve 22:00 a vstupné je, jako u všech víkendových akcí, první hodinu o 50kč levnější.

Lístky lze rovněž rezervovat na tickets@roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z In Da Bush s Bad Company
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016