PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Innate (baroque rec., UK), Rai & Joel Einhorn (roxy booking)
Chill out: Lillou & Airto (roxy booking)
Popis:
start 22:00
 
 
Zen
I květen přináší do Roxy další pokračování pravidelné progressive noci Zen (klubovka roku 2001/2002/2003 dle prestižní ankety Dance Awards), plné hlavně dobré zábavy a také nejnovějších hudebních trendů v podání domácí i zahraniční špičky.
 

I květen přináší do Roxy další pokračování pravidelné progressive noci Zen (klubovka roku 2001/2002/2003 dle prestižní ankety Dance Awards), plné hlavně dobré zábavy a také nejnovějších hudebních trendů v podání domácí i zahraniční špičky.

Roli headlinera tentokráte přijal Keith McDonnell aka DJ Innate – nejen vynikající Dj a zdatný producent, ale též spolumajitel (společně s Mickem Parkem známým z projektů Parks & Wilson a Tilt) respektovaných anglických labelů Baroque/Method records a remixérské/DJ agentury Titanium Artists. Aktuálně Innate namíchal recenzenty skvěle přijatou mix kompilaci Baroque: In Session 001 (sestavenou z Baroque výlisků) a dokonce byl pozván Dannym Tenagliou na jeho legendární NYC noc Be Yourself. Keithovy kvality ostatně již ocenilo publikum víceméně po celém světě (Šanghaj, Tel Aviv, Berlin, Mexiko, Miami,…) a nyní konečně možnost ochutnat jeho „solidní výběr deep/tech a progressive houseu“ máme i my.

Speciálního hosta pak v sobotu 22.5. doplní oba naši prověření rezidenti. Joel Einhorn servíruje koktejl aktuálních emotivních progressive pecek okořeněný neodolatelnými breakbeatovými vložkami, Rai pro změnu vyniká technicky vytříbenými sety s promyšleným dějem, které ovšem nikoho sedět rozhodně nenechají. Jsou energické, strhující a přesto s myšlenkou. V klidnějším duchu se ponese chillout - svými house/deep house rytmy ho rozvlní křehká Lillou spolu s jedním z klasiků naší houseové scény – Airtem.

A jelikož Zen nemá v žádném případě v plánu opouštět svou pozici nejen nejlepší, ale také vizuálně vytříbené nejbarevnější klubovky, můžete se opět těšit na rozzářené UV dekorace, speciální M1MO.TV videoprojekci, plus světla & laser odborníků na slovo vzatých – pánů z Wild Music. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese tickets@roxy.cz.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!

k ZENu je k dispozici ke stahnutí specielní Screensaver na: http://www.roxy.cz/files/zen_installer.zip

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016