PARTYINFO

 

SYNTHETIC LIVE 01

Datum konání:
08.05.2004 - sobota
Místo konání:
Břeclav - Block lounge
DJs:
Dave Fish, Bernie, Peter Pea, Elektrabel, Paul Hubiss, Jergen, Ambitech, Marthen, 32May, Shamot, Ledabyl
 
 
Nechte svoje rytmy dunět nahlas!!!
Cože? Technoparty bez gramců?
Snad poprvé v historii české taneční scény (pomineme-li různé undergroundové experimenty, druhé floory, atd.) se bude konat akce, na které nebude hrát ani jeden DJ z gramofonů.
 

Snad poprvé v historii české taneční scény (pomineme-li různé undergroundové experimenty, druhé floory, atd.) se bude konat akce, na které nebude hrát ani jeden DJ z gramofonů. Pokrok nelze zastavit a nyní již uzrála doba pro party, na které vystoupí samé live-acty! A nebude to party ojedinělá, protože organizátoři se rozhodli uspořádat seriál akcí Synthetic Live, kde vystoupí pouze živé projekty.

Pro návštěvníky to znamená, že uslyší jedině vlastní originální tvorbu zúčastněných umělců, budou moci vychutat nejnovější trendy v technu a příbuzných stylech a hlavně mohou přímo sledovat, jak se taková muzika tvoří, mixuje či přímo živě produkuje a mění. V neposlední řadě si všichni můžou řádně zapařit, protože o taneční rytmy jistě nebude nouze.
 
Už v pilotním dílu se představí řada zvučných jmen naší scény, ale i na příští akce je připravena řada hvězd (jestli se tak dá říkat skutečným nadšencům, kteří většinou netouží být obletováni fanoušky za to, že hrají oblíbenou komerci, ale tvoří vlastní díla, protože je to prostě baví).

Line-up je již nyní téměř 100% jasný, proto si zapište za uši, že (tady prosím tučně:) 8. května 2004 vystoupí v břeclavském klubu Block tito pánové: 32May, Ambitech, Bernie, Dave Fish, Elektrabel, Hubiss, Jergen, Martheen, Peter Pea, Shamot&Ledabyl.  Vstupné bude pouhých 50 Kč, v ceně je konzumné a dokonce půlnoční striptýz partnerky jednoho z účinkujících!!!
 
V nejbližší době očekávejte články na vašem oblíbeném serveru, které vám nejen pomocí rozhovorů přiblíží jednotlivé umělce a také soutěž nebo lépe řečeno konkurz určený všem nováčkům, kteří si na příštím dílu troufají zahrát živě svou tvorbu před návštěvníky klubu.

 
Otázky pro účinkující

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016