PARTYINFO

 

SYNTHETIC LIVE 01

Datum konání:
08.05.2004 - sobota
Místo konání:
Břeclav - Block lounge
DJs:
Dave Fish, Bernie, Peter Pea, Elektrabel, Paul Hubiss, Jergen, Ambitech, Marthen, 32May, Shamot, Ledabyl
 
 
Nechte svoje rytmy dunět nahlas!!!
Stále více o sobě dává vědět ojedinělá akce Synthetic Live, která se strhne 8. května v břeclavském Blocku.
 

Stále více o sobě dává vědět ojedinělá akce Synthetic Live, která se strhne 8. května v břeclavském Blocku. Nyní organizátoři oslovují také nové tváře z řad producentů taneční muziky, kteří by se chtěli prosadit a zahrát svoji tvorbu v klubu pro početnější publikum, než je pár kamarádů.
 
Všechno je přitom velmi jednoduché. Jedinou podmínkou je, že skládáte originální produkci, která je vhodná pro taneční klubovku. Nezáleží na tom, jaké máte známé nebo jestli jste zblízka či zdaleka, rozhoduje pouze kvalita. Pořadatelé věří, že se mezi dorůstající generací DJů a producentů jistě najde nemálo těch, kteří mají na to, aby jejich výtvory zazněly nahlas na party. Již nyní je jisté, že po prvním dílu Synthetic Live bude následovat i dvojka a právě na ní se objeví ti nejlepší z řad „newcomers“.
 
Pokud si věříte, stačí se ozvat na mail info@xbeats.cz se základními informacemi o vás a obratem obdržíte odpověď s adresou, kam poslat své demo CD nebo s informacemi, jak dodat ukázkové tracky elektronicky. Snad ani není třeba dodávat (ale přesto to uděláme), že kvalita tracků by měla odpovídat CD a bylo by vhodné alespoň se pokusit o něco jako mastering, protože zašuměné a/nebo zahuhlané tracky většinou nikdo do konce poslouchat nevydrží.

Doufáme, že se sejde dostatek talentů, aby bylo z čeho vybírat nejen na druhý, ale třeba i na třetí díl.

 
Cože? Technoparty bez gramců? Otázky pro účinkující

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016