PARTYINFO

 

ČÁRY 2004

Datum konání:
30.04.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Bránické Ledárny - Open air
DJs:
Kaik, Rosi, B2u, Radio, Groof, Drahota, Airto
Info:
http://www.bluesounddjs.com...
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Čáry 2004
Ty, co s námi spálili čarodějnici loni na Cindě, i ty, co ji spálili úplně někde jinde, zveme 30. dubna na louku u Vltavy v Braníku na Praze 4.
 

Ty, co s námi spálili čarodějnici loni na Cindě, i ty, co ji spálili úplně někde jinde, zveme 30. dubna na louku u Vltavy v Braníku na Praze 4.

Za Branickými ledárnami se bude konat housové mejdlo pod názvem Čáry 2004, které jsme pro vás tentokrát připravili spolu s partičkou Golfo. Ti už mají za sebou spoustu vydařených akcí, například pravidelné housové večírky Dance Lounge na Bukanýru, a tak se dá očekávat, že ani letos se při pálení čarodějnice nudit nebudete. 

Za gramofony se bude střídat Bluesound v kompletní sestavě Kaik, Rosi, B2U vedle Radia, Groofa a Drahoty. Zárukou dobré zábavy bude také kvalitní sound systém (3,5 kW), světla a dekorace.

Open air stage bude mít své místo přímo u Vltavy, 100 m za Branickými ledárnami. Začneme ve 20.00 a pokud nám v tom nikdo nezabrání, zůstaneme až do rána. Točeného piva a dalších drinků bude dost a postaráme se taky o buřty, oheň a čarodějnici. Mejdan se bude konat za každého počasí, pro případ deště sice natáhneme plachty, ale vemte si raději pláštěnky.  

Vstup na akci je zdarma. 

www.bluesounddjs.com/cary2004

www.golfomusic.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016