PARTYINFO

 

SOUND ATTACK

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Trenčín - TMM
DJs:
American Audio techno stage: Toky (Antidandruff, Standa/SK), Boss (Dole-Gate/SK), Cara vs. Luho (21:10 crew/SK), Pp Delux (vip/SK)
X-Mag deephouse stage: Sax attack (Wychitawacs + Fazula-live sax), Texx (Funx Punx/CZ), Dodo.man (Bajkonur/SK), Junior (Vibe/ZV)
Live:
The 65D Mavericks (Inceptive, Surface - London/UK)
Popis:
start 21:00
 
 
Line up Rozhovor s The 65D Mavericks Rozhovor s Texxem
The 65D Mavericks
Maverickovia, na Slovensku známi aj z ich minuloročného vystúpenia na after party BeeFree, prichádzajú opäť. Predstavia sa ako hlavný headlineri akcie Sound Attack, ktorá sa uskutoční posledný májový piatok v priestoroch výstaviska TMM v Trenčíne.
 

The 65D MavericksMaverickovia, na Slovensku známi aj z ich minuloročného vystúpenia na after party BeeFree, prichádzajú opäť. Predstavia sa ako hlavný headlineri akcie Sound Attack, ktorá sa uskutoční posledný májový piatok v priestoroch výstaviska TMM v Trenčíne.

The 65d Mavericks, projekt tvořený respektovaným britským producentem Richardem Polsonem (zakladatel renomovaného labelu Surface Records, spolu-zakladatel Blueprint Records - Jamese Ruskina) a Nickem Duntonem, osobitým producentem, který v posledních deseti letech pracoval pod mnoha pseudonymy, na různých místech underground scény, mimo jiné založil také originální, pozoruhodnou značku Ebullition.

Potkali se koncem devadesátých let na výstavě soch v ICA v Londýně, prodiskutovali své rozdílné názory na moderní hudbu a rozhodli se spolupracovat na příležitostných projektech. Tyto příležitostné schůzky nakonec vyústily v trvalou spolupráci profesionálního teamu, který vydal celou řadu významných techno desek.

Richard Polson v jednom rozhovoru zdůraznil, že The 65D Mavericks nikdy neorientoval na zisk nebo konformitu, ale na vyjádření toho, co dosud nebylo vyjádřeno, na hudbu zaměřenou na mysl stejně tak jako na dancefloor. Pokud si poslechnete některé z jejich produkcí, především pak poslední album na Blueprint ("Defining The Symptom" Blueprint 022 LP/CD), zjistíte, že se vyjádřil zcela přesně. Hudba The 65D Mavericks může být pro někoho těžkou výzvou, pusťte však Richarda a Nicka do klubu se všemi mašinkami a uvidíte jak to začne jiskřit!

The 65D MavericksV průběhu vystoupení The 65D Mavericks v Milkweg v Amsterdamu se klub tak rozjel, že následující DJ odmítl hrát a žádal aby pokračovali dál.

The 65D Mavericks přizpůsobují každé vystoupení tak, aby se jednalo o absolutně specifický set, pokud jej propásnete, nemáte šanci na opakování! Díky tomu dostává publikum vždy čerstvý nářez, okořeněný ranými produkcemi (dosud vydali 2 alba a 3 EP).

Richard a Nick jsou zaslouženě uznávaní všemi významnými producenty a DJs na techno scéně a to především díky nekompromisní filosofii a skvělým deskám. Produkují nebo chystají materiál pro Tresor, Surface, Lost/Cosmic, Blueprint, Theory, Infrastructure, Exist, Deta a Ebulition.

 
DJ Texx Rozhovor z promotérom Sound Attack

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016