PARTYINFO

 

PROGRESSIVE VS ELECTRO

Datum konání:
07.05.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - La Grotta
DJs:
Orbith (JPA), Martin Gredner (Fabric), David Fisher (Exwired.org), Tazz (Whiteandround), Bo.Dan (Bukanyr.cz), Simon Sayz (Lunar), Motka (Motka Records), Hydrophonic (323, O´Seex)
Info:
http://www.progressivesession.net ...
Popis:
start 20:00, vstup 85 CZK, slečny do 22:00 vstup zdarma
 
 
Set Martina Grednera
Progressive vs Electro
Na páteční večer 7.5.2004 je pro Vás připravena akce s ojedinělým hudebním programem. Prostory brněnské La Grotty, kde již proběhlo mnoho skvělých akcí, a stávají se stále oblíbenější, nás inspirovali k myšlence nového, hudebně pestrého a zábavného večera.
 

Na páteční večer 7.5.2004 je pro Vás připravena akce s ojedinělým hudebním programem. Prostory brněnské La Grotty, kde již proběhlo mnoho skvělých akcí, a stávají se stále oblíbenější, nás inspirovali k myšlence nového, hudebně pestrého a zábavného večera.

Jak již název napovídá, vše se bude točit kolem hudebních stylů progressive a elektra. Jelikož má tato akce co do činění s Progressive Session, můžete se těšit na ojedinělou hudební produkci, která Vám bude během večera podávána tak, aby jste se ani na chvilku nepřestali bavit. O to se budou starat vybraní djs, které jsme posbírali z různých částí republiky, aby byl line-up pestrý a bylo z čeho vybírat.

Hudební produkce bude pojata od zdánlivě klidných melodických rytmů, přes všechny možné odnože progressive až k elektru, avšak našláplé tempo bude cítit již od začátku. Nejen aktuální sound elektra Vám budou během večera servírovat djs Orbith (2. nejoblíbenější dj podle ankety Dance Awards 2003 a skvělý bavič) a Hydrophonic, nadějný talent z Brna. Ostatní djs zahrají sety laděné do progressive house a progressive trance.

Každý z nich však tento styl dokáže podat unikátním způsobem, takže o pestrost rozhodně nouze nebude. Svým setem Vás určitě rozpálí rezident ostravského Fabricu dj Martin Gredner, který vytváří atmosféru díky komunikaci s publikem, nebo energický a vždy valivý set v podání Davida Fishera, rezidenta jediné pravidelné brněnské progressive klubovky Progressive Zone.

Dále uslyšíte dje Tazze, zakladatele projektu Progressive Session z pražské agentury Whiteandround, dje Bo.Dana rezidenta progressivní noci Vlny na house boatu U Bukanýra, brněnského dje Motku z vynilshopu Motka records a neméně známého dje Simona Sayze, o kterém slýcháváme čím dál častěji z agentury Lunar.

Je tedy založeno na skvělou akci, která začíná již ve 20:00 hod, tak neváhejte a přijďte se pobavit za symbolických 85,- Kč, kde navíc slečny mají do 22 hodiny vstup zdarma! Navíc se můžete těšit na soutěž o volné vstupy a hudební překvapení. Více informací o projektu Progressive Session naleznete na internetových stránkách www.progressivesession.net , nebo tuto sobotu 1.5.2004 od 20hod na Evropě 2 v pořadu Dance Extravaganza, kde uslyšíte live set dje Tazze.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016